GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Gadgets

 • Instagram direct

  Niemand kan er meer omheen, Instagram is een hit en wordt door veel gebruikers gebruikt. Mensen delen massaal foto's van vakantie, feestjes of andere dingen die zij hebben mee gemaakt. Instagram komt echter met een nieuwe applicatie die los staat van de Instagram applicatie. Lees verder om er meer over te weten te komen!

  Image result for instagram direct Bron: yrcharisma.com

  Lees verder

 • Unieke cadeaus

  Haten jullie om hetzelfde te zijn als iedereen? Wij ook, dit is waarom wij met een lijst zijn gekomen van unieke cadeau ideeën. Check het nu !

  Lees verder

 • Ideale cadeaus voor ouders

  Het is niet eenvoudig om persoonlijke cadeaus voor je ouders te bedenken. We willen allemaal dat speciale cadeau vinden dat ons gelukkig maakt, en waarom niet, alle liefde teruggeven die we jaar na jaar hebben ontvangen. We moeten niet vergeten dat goede cadeaus niet erg glamoureus of duur hoeven te zijn. Het feit dat ze creatief en innovatief zijn, is ook belangrijk als het gaat om het geven van een goed cadeau. Daarom zullen we je een aantal goede ideeën geven, zodat je het ideale cadeau kunt geven voor die speciale mensen in je leven. Blijf lezen om meer te weten!

  Lees verder

 • Nieuw Sony Playstation VR headset

  De wereld van technologie is altijd aan het veranderen, soms raken we bedwelmd van de mogelijkheden, maar meestal worden we zo overspoeld met nieuwe technologie en openbaringen dat we het niet meer kunnen bevatten. We zijn te gewend aan echte technologische vooruitgang. Bekijk maar waar dit blogartikel over gaat, een VR-headset die je voor slechts een paar honderd euro kunt kopen en waarmee je videogames kunt spelen. Iets wat je als klein kind geweldig had gevonden, nu hebben we veel minder tijd voor deze dingen. Maar misschien is het nog steeds de moeite waard vanwege hoe cool VR kan zijn, lees verder om er meer over te weten te komen.

  Bron: TechRadar

  Lees verder

 • De beste gadgets om te geven als cadeau

  De feestdagen naderen en we weten allemaal dat de keuze maken van een cadeau voor iemand een moeilijke taak kan zijn. Inderdaad, we zijn er nooit zeker van of het cadeau wel zal bevallen. Om dit soort problemen te voorkomen hebben we besloten om een lijst te maken van gadgets die we als cadeau kunnen aanbieden. Blijf lezen voor meer cadeau tips!

   

  Lees verder

 • De beste gadgets voor kampeerders, reizigers en festivalgangers

   Is jouw volgende reis al geboekt? Staat er een festival met camping in de planning? Het is tijd om jezelf goed uit te rusten voor jouw vakantielocatie. Dus hebben we hebben we het in dit artikel over alle coole gadgets en accessoires die onmisbaar zijn voor jouw volgende avontuur! Deze producten trouwens zijn ook hele leuke cadeau-ideeën. Lees verder om het te ontdekken...

  Image result for tent viewBron: Pinterest

  Lees verder

 • De beste Apple gadgets

  De multinational Apple heeft al veel revolutionaire producten uitgebracht, sinds het in 1976 door Steve Jobs werd opgericht. Vind je jouw iPhone 7 niet bijzonder genoeg? Let vandaag dan op! We geven je een selectie van de beste Apple gadgets uit de laatste 30 jaar.

  Apple gadgets Afbeelding van Gadgetcage.com

  Lees verder

7 artikel(en)