Blog

Gepersonaliseerd houten hoesje voor Kerst!

♫  Rudolph, the red-nosed reindeer, had a very shiny nose! ♫ De leukste tijd van het jaar is weer hier! Na lang te hebben gewacht, kun je eindelijk weer tijd die gezellige tijd doorbrengen met je familie en vrienden. De koude, maar gezellig winter. Vliegtuigen die er voor zorgen dat iedereen zijn of haar geliefde kan zien. Kerstliedjes, warme chocolademelk, gezellige familie diners... van al deze dingen wordt de tijd rond kerst erg speciaal! We hebben vandaag een artikel over een van onze populairste hoesjes! Omdat dat een gepersonaliseerd houten hoesje een echt uniek cadeau is!

Gepersonaliseerd houten hoesje

All I want for Christmas is...... een gepersonaliseerd houten hoesje!

De kerstman komt er aan... Vergeet niet op je verlanglijstje een gepersonaliseerd houten hoesje te zetten! Bij GoCustomized kun je jouw symbool, logo of quote in een houten hoesje laten ingraveren. Verras jouw familie met dit kerstcadeau en ontwerp je eigen telefoon- of tablethoesje.

Gepersonaliseerd houten hoesje

Is ingraveren niet zo jouw ding? Geen probleem, je kunt ook een afbeelding op het hoesje laten printen! Denk goed na over hoe jij jouw hoesje graag zou willen hebben. Maak het persoonlijk met een eigen afbeelding of quote. Je kunt natuurlijk ook alvast je goede voornemens voor het nieuwe jaar op het hoesje zetten, zodat je deze niet vergeet!

 

Gepersonaliseerd houten hoesje

 

Lieve Kerstman, ik ben erg lief geweest dit jaar. Ik zou graag als cadeau willen...

Speel jij dit jaar voor de Kerstman? Dan is het leukste cadeau toch een persoonlijk cadeau? Geef een telefoonhoesje waaraan de gelukkige veel waarde hecht. Plaats bijvoorbeeld een foto van jullie samen, zijn of haar favoriete huisdier of een foto van de hele familie!

 

Gepersonaliseerd houten hoesje

 

Je kunt natuurlijk ook een hoesje laten maken met een echte winterquote! Of plaats een afbeelding waarbij jij echt aan kerst moet denken, zoals een kerstboom of rendier. Geef een grappige quote op een telefoonhoesje cadeau, zoals: "All I want for Christmas is you!". Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een gepersonaliseerd houten hoesje en heb het hoesje op tijd in huis voor kerst!

 

Geef een reactie