Blog

GoCustomized social media

Bekijk welke social media sites wij allemaal gebruiken, volg ons, en mis niks!

Het gebruik van sociale netwerken is in de afgelopen jaren flink gegroeid en het lijkt erop dat dit alleen maar meer zal worden. Social media helpen ons om contact te houden met mensen van vroeger en vandaag, en geeft ons de kans om onze favoriete celebs te volgen. Naast familie, vrienden en bekendheden, kunnen we ook in de gaten houden wat bedrijven over de hele wereld aan het doen zijn!

Social Networks GoCustomized

Bij GoCustomized geloven we dat het erg belangrijk is om te laten zien wie wij zijn en wat we doen als bedrijf. Voor ons is het gebruik van social media bijna net zo belangrijk als de website zelf. Ons doel is een community te vormen van volgers die dezelfde passies delen als ons! Wij zijn op vele manieren actief op sociale netwerken zodat bezoekers en klanten informatie kunnen vinden over ons bedrijf en over onze producten. In deze blog kun je lezen welke sociale media we allemaal gebruiken!

GoCustomized Social Media

Facebook

Social Networks Facebook

Facebook is ons favoriete sociale netwerk.  Op Facebook, posten wij speciale promoties en prijsvragen. Als je een gratis case of een grote korting wilt ontvangen, zorg er dan voor dat je ons liked! Een like kan er voor zorgen dat jij een van onze awesome gepersonaliseerde telefoonhoejes wint! Daarnaast kondigen wij ook onze nieuwe producten aan op Facebook!

Instagram

Social Networks Instagram

Voor ons is Instagram een foto gallerij die de mooiste creaties van onze klanten showt. Bij gebruik van onze hashtag #gocustomized of tag @gocustomized, heb je de kans om deel te worden van onze community. Daarnaast, als je een samenwerking met ons hebt en wij vinden je design prachtig, dan zullen wij jouw design op onze pagina laten zien!

 

Twitter

Social Networks Twitter

Op Twitter kan je veel reviews van klanten lezen, meningen over nieuwe producten en natuurlijk foto's van onze cases. Als je benieuwd bent naar de kwaliteit van onze producten, ga dan eens naar onze Twitter pagina. Ook retweeten wij graag jouw mooie creatie, dus tag ons!

 

Pinterest

Social Networks Pinterest

Als je opzoek bent naar inspiratie, ga dan eens naar ons Pinterest account. Onze Pinterest is gemaakt om jou te voorzien van de beste ideeën voor jouw gepersonaliseerde case. Hier kun je veel mappen vinden gevuld met fantastische ontwerpen.

 

Tumblr

Social Networks Tumblr

Dit is het nieuwste social medium wat wij gebruiken. We zijn net begonnen met de eerste paar stappen, en er is zeker verbetering mogelijk. Onze intentie is om een breder publiek te bereiken, dus we proberen graag nieuwe netwerken uit! Voor nu word Tumblr gebruikt voor ontwerpen en afbeeldingen.

 

 

De sociale netwerken van GoCustomized zijn gemaakt voor jou! We hopen je er snel te zien! 

 

 

Geef een reactie