Blog

Hartverwarmende cadeaus voor vrouwen

De drie beste cadeaus voor vrouwen

Vorige keer hadden we het over de moeilijk vindbare cadeaus voor mannen, in dit artikel zetten we de vrouw in de schijnwerpers.  Ook een cadeau vinden voor een vrouw is zo makkelijk nog niet. Vrouwen zijn sentimenteel aangelegd. Het is dus belangrijk dat het cadeau een sentimentele waarde heeft voor de vrouw zodat ze hem voor langere tijd kan koesteren. Wees dus creatief en help ons met meerder doe-het-zelf cadeaus te bedenken. Hieronder een top drie vrouwelijke sentimentele cadeaus die je zelf kunt maken.

Fotolijstjes.
cadeaus foto
Een fotolijstje is een simpel maar zinvol en goedkoop cadeau om te geven. Alles wat je nodig hebt is een goede foto en een beetje creativiteit. Koop een fotolijstje en versier hem met diverser crafting materialen van Ikea die haar vertegenwoordigen. Verschillende teksturen zoals gedroogde bloemen, oud inpakpapier, glitters of zelfs rouwe noedels. Ook kan je markers of aquarelverf gebruiken om het frame op te fleuren.  Plaats als laatst de foto in het frame.

Een gepersonaliseerd telefoonhoesje.

cadeaus gc

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of tablet. Daarom is een accessoire als cadeau geweldig. Het enigste probleem is dat alle accessoires op elkaar lijken en jij juist creatief wilt zijn! Dus waarom niet twee vliegen in een klap slaan? Met een gepersonaliseerde telefoonhoesje kan jij jouw geschenkt perfect uniek maken. Aangezien ze dit nooit verwacht, is het ook moeilijk om het telefoonhoesje te ontwerpen afstemmend op haar identiteit.

Een rietenmand van kranten.

cadeaus mandAls laatst bespreken we een cadeau wat ongebruikelijk is, en het zal waarschijnlijk ook wat langer duren om het te vormen dan de 2 vorige cadeaus. Na 2 uur intensief eraan te werken is het eindresultaat wel verbluffend. Heb jij toevallig een stapel oude kranten in je huis liggen? In plaats van ze weg te gooien, geef je ze een tweede kans en maak je er een orgineel en goedkoop cadeau van. We hebben nodig: een stapel kranten, breinaalden en wat verf. Deze rietenmand waar je kabels, sieraden of tijdschiften in kan opbergen is heel simpel te maken. Daarnaast kan je het een persoonlijke touch geven.

Geef een reactie