GEEF EEN CADEAU: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Hoesjes

 • De beste telefoonhoesjes

  Ben je op zoek naar de optimale bescherming voor je telefoon? Wanneer je het perfect hoesje aan het zoeken bent, merk je al heel snel dat er veel verschillende soorten telefoonhoesjes zijn waaruit je kunt kiezen. Maar welk hoesje past er nou het beste bij jou? Ben je nieuwsgierig naar de hoesjes? Lees dan snel verder!

  Beste materiaal voor telefoonhoesjes

  Lees verder

 • Blogger van de maand

  Wij bij GoCustomized vinden het fijn om je ervaring te horen over ons en over onze producten. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met bloggers, zodat zij ons product kunnen uitproberen en hun ervaring over ons kunnen delen. Ben je benieuwd wie de blogger van deze maand is? Lees dan snel veder!

  Lees verder

 • Ontwerp: Vriendschap telefoonhoesjes

  We hebben allemaal een beste vriend of vriendin in ons leven. Helaas kunnen we niet 24/7 met diegene onze tijd delen. Vriendschap sieraden en accessoires zijn al een tijdje verkrijgbaar op de markt. Waarom iets standaards geven, als we ook de vriendschap kunnen laten zien met een gepersonaliseerd telefoonhoesje! Lees verder voor meer ideeën!

  Eten

  Iedereen houdt van eten. Jij, ik, je beste vriend, je hond. Dus waarom begin je niet met het ontwerpen van een telefoonhoesje met een lekker eten. Dit laat zien dat jij en je beste van hetzelfde eten houden en dus echt de juiste match zijn.

  Dieren

  Iedereen heeft een favoriet dier, ontwerp daarom een hoesje met je favoriete dier en voeg een leuke quote eraan toe om het af te maken. Je brother from another mother zal dit zeker een leuk idee vinden en je vriendschap is zichtbaar met een dieren hoesje.

  TV show

  Phone case for iPhone 6/6s case of Tom and Jerry cute cartoon patterns by PC material case for for iPhone 6 6s cover

  Voor dit ontwerp is het een moeilijke keuze betreft het kiezen van een tv show waarbij er 2 vrienden zijn, net zoals jij en je bestie. Bij het kiezen van een cartoon kan bijvoorbeeld Tom & Jerry een leuke zijn! Of probeer de Buzzfeed quiz en kijk welk BFF couple het beste op jullie lijkt.

  2in1

  Voor dit hoesje, is het belangrijk dat je precies te werk gaat. De mogelijkheid is er om een tweedelig design te maken, waarbij jullie beide een helft hebben van een volledige canvas. Let goed op dat je de lijnen goed hebt en dat het op elkaar aansluit.

  Heb je een leuk idee in gedachte? Wacht niet langer en ga naar onze website en begin met ontwerpen!

 • Vraagje: Welk hoesje past het best bij mij?

  Hoesjes zijn geweldig, vooral gepersonaliseerde hoesjes. Er zijn er nu alleen zoveel keuzes op de markt, welke is nou het beste voor jou? Het is tijd om een einde te maken aan deze verwarring! We gaan namelijk in deze blog verschillende type hoesjes vergelijken!

  Image result for phone casesAfbeelding van Buzzfeed

  Lees verder

 • 15 praktische, grappige en stoere cases

  We hebben bij GoCustomized veel creatieve en hilarische cases gezien! Er zijn zeker genoeg gekke hoesjes op de wereld en in dit artikel zullen wij, naar onze mening, de 15 meeste praktische, grappigste en stoere cases op een rijtje zetten. Misschien kun je creatieve ideeën opdoen voor je eigen case!

  5 Praktische cases

  Cases - beer

  Een flesopener en hoesje in één – zodat je telefoon beschermt is, stel dat je biertje geschud was voordat hij wordt geopend.

   

  fundas de movil

  Deze case is perfect voor milieu bewuste telefoongebruikers. Laad je telefoon op door middel van zonlicht! Je hoeft nooit meer de oplaadkabel te gebruiken, tenzij het donker is, of winter, of je woont op de Noordpool.

  Lees verder

5 artikel(en)