Blog

Review: Huawei Nova & Nova PLUS

Vandaag introduceren we twee nieuwe modellen van Huawei: Huawei Nova en Nova Plus. Lees verder om er meer over te weten te komen!

Huawei Nova Afbeelding van Mobilegeeks.de

In de IFA persconferentie stelde Huawei niet alleen de nieuwe Nova voor, maar ook de Nova Plus! Beide telefoons zijn gebaseerd op het ontwerp van de Nexus 6P, maar de achterkant ziet er wel wat anders uit. Onderling verschillende de telefoons ook. De Nova heeft een kleinere camera die boven aan de achterkant is geplaatst. De Nova Plus heeft een camera die wat centraler ligt. Bovendien hebben beide telefoons wel weer een vingerafdruksensor, bij de de ene is deze rond en de andere hoekig.

Daarnaast, heeft de Huawei Plus vanzelfsprekend een groter beeldscherm dan de normale Huawei Nova.

# Huawei Nova

Huawei Nova Afbeelding van Mobilegeeks.de

De Huawei Nova heeft een 5-inch beeldscherm met 1980x1082 Pixels in FullHD. De telefoon heef teen 32 GB intern geheugen en 3GB RAM. Ook heeft de Nova een dual Sim optie en een 12 megapixel camera met BSI sensor. De capaciteit van de batterij is 3.000mAH die kan worden opgeladen via een USB type-C kabel. De Huawei Nova is verkrijgbaar in de kleuren Titanuim Grey, Prestige Gold en Mystic Silver voor maar 379 euro!

Huawei Nove Afbeelding van Mobilegeeks.de

 # Huawei Nova Plus

Zoals we allemaal weten is de Nova Plus net iets groter dan de andere versie. Deze telefoon heeft een 5,5-inch scherm. Ook heeft deze telefoon een 1080p Full HD beeldscherm, 32GV intern geheugen en 3 GB RAM. Echter heeft deze Nova een 16 megapixel en een optische beeldstabilisator (OIS)! Ook is de batterij capaciteit iets beter met 3.340mAH. Maar houdt er wel rekening mee dat dit beeldscherm ook wat groter is, dus meer batterij vraagt. Daardoor gaat hij ongeveer net zo lang mee als de normale versie. De Nova Plus kom binnenkort in de winkel voor 429 euro.

 

Huawei nova plus Afbeelding van Mashable.com

 

Ben je opzoek naar een fijne telefoon? Dan is één van deze twee zeker een goede optie! Het is niet de goedkoopste telefoon op de markt, maar de prijs-kwaliteit verhouding is zeker terecht.

Heb je al een Huawei telefoon en wil je die graag beschermen? Hier kun je je persoonlijke telefoonhoesje maken!

 

Geef een reactie