Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

iPhone 8 geruchten!

Bent u een mega iPhone fan? Binnenkort krijgt u alles wat u wilt. De nieuwe iPhone 8, die in de herfst van 2017 zal worden vrijgegeven. Sommige mensen haten het om te wachten, dus we zullen de grootste geruchten bespreken betreft de binnenkort verwachte iPhone 8.

1). Edge to Edge display

Apple staat bekend om baanbrekende revoluties in technologie, en het klinkt alsof ze er weer gaan komen. Het gerucht gaat dat de home knop gaat verdwijnen! Apple zegt dat er een scherm wordt geïntroduceerd die de hele voorkant van de telefoon bedekt, dit is iets wat de hele wereld nog nooit heeft gezien. Als dit gerucht waar is, zou het de smartphone-industrie voor altijd veranderen.

Er gaan geruchten dat deze technologie bijzonder moeilijk is om te implementeren en kan resulteren in grote vertragingen voor de release van de iPhone 8. Maar deze technologie is baanbrekend!

2). Nieuw glas.

Er gaan geruchten dat Apple gebruik gaat maken van schermen die bestaan uit aluminium. Dit glas is te vergelijken met het glas dat ook werd gebruikt voor de iPhone 4. Dit kan voorkomen dat alle iPhones kunnen buigen zoals ze voorheen deden en het zal veel slanker aanvoelen. Onthoud dat dit maar geruchten zijn. Ook gaat het gerucht dat Apple dolfijnen huid gaat gebruiken voor de buitenkant van de hoesjes (Ze zullen geen echte dolfijnen gebruiken). Maar een glaslichaam kan een grote stunt zijn voor de iPhone 8.

3). Apple gaat misschien een "iPhone Pro" vrijgeven

Dat klopt, de iPhone + s gaat niet meer het andere design worden van de iPhone edities om de top te verslaan.

Er gaan geruchten dat deze nieuwe Pro een groter scherm, veel hogere resolutie, en een snellere chip dan de iPhone 8s zou gaan krijgen.

Helaas weten we het nooit echt zeker met Apple, geruchten in het verleden bleken totaal onwaar te kunnen zijn. Trek dus uw conclusies niet te snel! Maar als ze uiteindelijk toch waar blijken te zijn, zorg ervoor dat u de beste bescherming voor uw iPhone 8 krijgt door GoCustomized te bezoeken en een mooie nieuwe mobiele telefoon hoes voor uw iPhone 8 te bestellen!

GoCustomized heeft customized telefoonhoesjes voor de iPhone 8 zodra het lanceert!

Geef een reactie