Blog

Cadeautips voor zakenmannen

Een zakenman is altijd onderweg. Onderweg naar succes of onderweg naar zijn werk. Wil jij jouw vriend, broer, vader, kennis of neef een prachtig cadeau geven dat bij zijn lifestyle past? Dan ben je bij GoCustomized aan het juiste adres. In deze blog schrijf ik over leuke cadeau tips die je aan zakenmannen kunt geven. Ben jij ook benieuwd naar deze tips? Lees dan snel verder.

Men's style iPhone case Afbeelding van www.pinterest.com

De wallet case 

Een leuk idee voor een zakenman is bijvoorbeeld een wallet case van GoCustomized . In een wallet case van GoCustomized  zitten 3 handige opbergvakjes waar je gemakkelijk je zakelijke pasjes in kwijt kan. Ook zit er in de wallet case een vakje waar je een foto van jezelf kan plaatsen, dit is voor een zakenman natuurlijk erg handig; ze moeten zichzelf vaak identificeren op grote kantoren!

Een universele telefoonhouder voor in de auto

Zakenmannen zitten 90% van de tijd op hun telefoon. De andere 10% zitten ze in de auto onderweg naar hun werk of een afspraak. Iedereen weet dat het tegen de wet is om in je auto op je telefoon te zitten (Daarnaast is het ook echt niet verstandig). Laat GoCustomized nou net een magneet verkopen waar je jouw telefoon aan kan vast zetten. Zodat je toch wel de navigatie op je telefoon goed kunt zien, zonder dat je deze vast hoeft te houden.

USB-Card met foto ontwerpen

Als de wallet case of de telefoonhouder toch niet helemaal iets voor jou is, dan heb ik nog een geweldig idee voor jou! De USB-Card met foto ontwerpen! Personaliseer de USB-card naar wens, bestel voor 16.00 uur en de USB card wordt nog dezelfde dag naar je huis verstuurd. Zakenmannen hebben vaak USB-cards bij zich om presentaties of ideeën te laten zien aan het bedrijf. Wat is er nou leuker om aan deze USB-card een persoonlijke touch te geven.

Heb jij nog andere leuke ideeën om aan zakenmannen cadeau te geven?  Laat het dan hieronder in de comments weten!

Geef een reactie