Blog

Kernwaarden van GoCustomized

In de meeste blogs praten we over telefoonhoesjes, nieuwe telefoons of leuke apps. We hebben het bijna nooit over ons zelf. Maar vandaag willen we je graag de kernwaarden van GoCustomized laten zien. Ben je er klaar voor?

I nostri valori a GoCustomized

Kernwaarden van GoCustomized

Kwaliteit

I nostri valori a GoCustomized

Al onze hoesjes zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen. Dankzij de krasbestendige inkt, kan jouw gekozen ontwerp perfect worden afgedrukt. Alle designs en afbeeldingen worden direct op het hoesje geprint, er worden dus geen stickers gebruikt! Alles wordt goed in de gaten gehouden door ons productie team. Als er iets mis is, dan brengen we je sowieso op de hoogte!

 

Snelheid

valores fundamentales

Ons sterkste punt is zeker weten snelheid. Zelfs na een paar minuten wordt het product al opgenomen in ons systeem, zodat ons productie meteen aan de slag kan gaan met jouw persoonlijke hoesje. Het hoesje wordt bijna altijd binnen 24 uur na de bestelling verzonden. In Nederland hoef je daarom vaak maar één of twee werkdagen te wachten!

 

Verscheidenheid

Kernwaarden Afbeelding van Smartoclock.it

Wij hebben een enorm aanbod aan verschillende hoesjes, tot wel 10 verschillende voor de populaire telefoons. Daarnaast hebben wij ook veel hoesjes voor allerlei soorten telefoons (+100). We geven jouw de kans om jouw fantasie in de vrije loop te laten, je hebt eindeloze mogelijkheden om jouw persoonlijke hoesje te ontwerpen. Je kunt daarnaast foto's direct van Facebook of Instagram uploaden. Als je geen inspiratie hebt, dan kun je ook kiezen voor een van onze stijlvolle designs.

 

Persoonlijke aandacht

kernwaarden Afbeelding van blog.teamwork.com

Er staat altijd een fantastische klantenservice voor je klaar die al jouw vragen kunnen beantwoorden. De klantenservice is te bereiken van 9.00 uur tot 17.00 uur. Met een gemiddelde score van 8.2, betekend dat bijna al onze klanten een prettige ervaring hebben gehad.

 

En jij? Heb jij al wat bij GoCustomized gekocht? Laat het weten in een reactie.

Geef een reactie