Blog

Lieve cadeautjes voor mama

Volgens mij hebben we het allemaal wel een keer meegemaakt. Je bent in paniek, bent verdrietig en er is niemand anders die je wilt bellen dan je moeder. Zij heeft altijd goede raad en stelt je gerust. Vaak denk ik bij mezelf achteraf, "Wat moet ik zonder mijn moeder?". Met kerst kun je op een fijne manier aan haar laten blijken hoe lief je haar vindt. Met deze perfect cadeautjes voor mama wordt jullie band nog sterker!

 

Cadeautjes voor mama Afbeelding van Pinterest

 

Perfect cadeautjes voor mama

1. Invulboek - Mama schrijft

Cadeautjes voor mama Afbeelding van Eci.nl

Door middel van dit boek kun jij je moeder nog beter leren kennen. Vraag jij je ook af hoe je moeder haar trouwdag heeft ervaren? Of hoe haar eerste date met je vader was? Dan is dit boek een leuk geschenk. In het boek staan verschillende vragen waarop jouw moeder antwoord kan geven en deze kan jij achteraf natuurlijk lezen!

 

2. Kookworkshop

cooking chef swedish chef

Niets is gezelliger dan samen koken en het samen opeten! Geniet jou moeder ook zo van dingen samen doen met jou of je broertjes of zusjes? Dan is het een leuk idee om samen een kookworkshop te doen. Zo kun je na hard te hebben gewerkt, alles gezellig samen oppeuzelen.

 

3. Lieve mama - Wat ik je graag wil zeggen

Cadeautjes voor mama Afbeelding van Verteleens.nl

Op nummer één stond een boekje die je je moeder kunt laten invullen. Natuurlijk bestaat er ook een boekje die jij in kunt vullen, zodat jij alle fijne herinneringen met haar kunt delen.  Schrijf bijvoorbeeld over de vakantie die jij het leukste vindt of welke liedjes jou aan vroeger doen denken.

 

4. Telefoonhoesje van GoCustomized

Cadeautjes voor mama

Met een telefoonhoesje kan jouw moeder altijd haar favoriete herinnering met haar meedragen! Neem een kijkje op www.gocustomized.nl, en ontwerp het hoesje van haar dromen! Je kunt natuurlijk ook een hoesje nemen met een lieve quote over je moeder.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer leuke cadeautjes, bijvoorbeeld: Een dagje uit, een weekendje weg, een high tea of een mooie foto of canvas. Weet jij een ander leuk uniek cadeau? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie