Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Release! iPhone X

Eindelijk is die er dan, het duurste en de snelst brekende iPhone die er is. De iPhone X is nu beschikbaar en de vraag is letterlijk niet bij te houden. We lachte allemaal toen we hoorde dat er mensen waren die 1000 euro wilde uitgeven voor een smartphone, maar we zitten verkeerd. Lees verder om er meer over te weten te komen!

Image result for iphone X release news

Tijdlijn van nieuws

Op vrijdag 3 november stonden duizenden mensen nieuwschierig te wachten op de langverwachte iPhone X. Natuurlijk waren er plekken die wat geduldiger waren dan andere. Er is gemeld dat een Britse man op de dinsdag voorafgaand aan die vrijdag voor de winkel heeft gewacht, ondertussen hebben mensen in Amerika met elkaar gevochten om te bepalen wie als eerste zou zijn.

Het kostte niet veel tijd voordat er meer problemen en feiten over de nieuwe iPhone werden vrijgegeven. Op 7 november werd het letterlijk gebrandmerkt als de meest breekbare smartphone die Apple ooit heeft uitgegeven. De eerste testdruppel werd uitgevoerd met onsmakelijke resultaten. Velen resultaten faalde. Maar goed nieuws, de iPhone X slaagde er op de een of andere manier in om de waterschade test te halen. De iPhone kon 30 minuten in 1,5 meter diep water liggen. Dus mocht je van zwemmen houden dan hoef je je daar niet druk om te maken.

Op 8 november nam het nieuws een positieve wending. De iPhone X werd beoordeeld als het beste beeldscherm ter wereld. De super retina OLED-display kreeg de hoogste score, waarmee het de Samsung Galaxy Note 8 overtrof. Op 9 november werd onthuld dat de materiaalkosten voor de iPhone X slechts ongeveer 280 euro kost.

Bron: BGR en MovieWeb

Andere statistieken

Aangezien Apple niet meer de statistieken van pre-orders deelt, kunnen we alleen maar aannemen dat de iPhone X het veel beter doet dan de iPhone 8. Dit baseren wij op het feit dat het echt niet lang duurde voordat de eerste levering al op was (binnen een paar minuten of seconden). De levertijd voor de iPhone X is nu naar verluidt 5-6 weken en de rijen buiten de winkels zijn eindeloos geworden.

Tijdens de derde dag van de release was de iPhone X al uitverkocht in de 20 grote steden in Amerika en dan hebben we het nog niet over alle grote steden in de rest van de wereld. Dit is niet meer voorgekomen sinds de release van de iPhone 6 in 2014. Mensen kopen er twee om er eentje door te verkopen met winst via bijvoorbeeld Ebay. De prijzen liggen daar tussen 1500-5000 euro.

Het beschermen van de iPhone X

Als al eerder verteld is de iPhone X breekbaar. Er zijn verschillende methodes om je iPhone X te beschermen.

Image result for holding iphone X Bron: Daily Mirror

Voor en achterkant screen protectors: De screen protector zorgt ervoor dat het scherm minder snel zal breken dan zonder een screen protector. De prijs ligt ongeveer tussen 20 euro en meer.

Een telefoonhoesje: Hoesje vind je overal op het internet. Van dikke hoesjes naar dunne hoesjes, zelfs survival hoesjes. Wat ze allemaal gemeen hebben is het feit dat hoesjes op elkaar lijken. Wanneer je een hoesje besteld bij GoCustomized, zal het niet alleen goed zijn om je telefoon te beschermen maar het zal ook nog een unieke touch geven aan je iPhone X. Met je eigen ontwerp en foto zal je iPhone X hoesje uniek zijn! De prijs van de hoesjes beginnen vanaf 14,94,-. Waar wacht je nog op?

Geef een reactie