Blog

Review: Honor 8

Twee jaar geleden werd Honor een individueel merk; voor die tijd was het onderdeel van Huawei. Honor heeft zijn tweede verjaardag gevierd met het uitbrengen van een nieuwe telefoon: Honor 8! We zijn erg benieuwd wat er veranderd is en of de telefoon beter zal zijn als de Honor 6. Zal deze telefoon het geld waard zijn? En kan hij de strijd aan met de nieuwe telefoons van Apple en Samsung? Let's take a look:

 

HONOR 8 Afbeelding van Techradar.com

Specificaties van de Honor 8

Honor verhoogt de kwaliteiten van de features en de prijs. Honor 6 kwam op de markt voor €299, de Honor 7 voor €349 en de nieuwe Honor 8 voor €399. Het merk heeft duidelijk dezelfde strategie als Apple en Samsung. Een belangrijke vraag: Heeft dit wel zin voor Honor? Wij hebben hier onze twijfels over.

De Honor 8 heeft een standaard Full HD 5.2 inch beeldscherm, die veel voorkomt bij Android telefoons. Daarnaast heeft de telefoon een Hisilicon Kirin 950 processor met 4 GB RAM. Bovendien heeft de telefoon een interne opslag van 32 GB, zodat het opslaan van apps en foto's niet voor problemen zal zorgen. En het wordt nog beter: Je kunt het geheugen ook uitbreiden, zodat je altijd de leukste filmpjes op kunt slaan!

De nieuwe Honor heeft een standaard camera van 12 MP. Maar wat deze telefoon bijzonder maakt is dat het een dual flash en twee rear camera's heeft! Daarnaast heeft de front camera 8 MP. Je kunt hiermee Full HD videos opnemen met wel 60 frames per seconde!

HONOR 8 Afbeelding van Xataka.com

 

Een ander voordeel van de Honor 8 is de fingerprint scanner. Dit is natuurlijk niet nieuw, maar nu kun je er op klikken! Een goede verbetering ten opzichte van de Honor 6.

 

HONOR 8 Afbeelding van Xataka.com

 

Misschien wel het belangrijkste nieuwe aspect van deze telefoon is de metal finish en polishing glass met 15 lagen, waardoor je de hele omgeving van de telefoon in de behuizing kunt zien. Ieder voordeel heeft natuurlijk ook een nadeel: Door het polishing glass kan de telefoon soms wel erg glad zijn. Dit is als je je telefoon vasthoudt geen probleem, maar zodra je dit op een gladde oppervlakte legt kan deze er misschien wel afvallen!

Daarom heeft Honor 8 ook een synonym: "Koop snel een hoesje!". Dit is niet alleen belangrijk omdat het hoesje glad is, maar ook omdat je je telefoon natuurlijk graag wilt beschermen tegen krassen! Helaas hebben we nog geen telefoonhoesjes in het assortiment voor de Honor 8, maar we weten zeker dat deze binnenkort wel beschikbaar zijn op GoCustomized.nl!

Wat vind jij van de nieuwe Honor? Laat het ons weten in een reactie!

 

Geef een reactie