Blog

Review: Samsung Galaxy S7

Het is al een tijdje geleden dat deze telefoon uitgebracht werd (februari 2016), maar dat maakt een review schrijven niet minder leuk! Na een wat minder jaar voor Samsung (denk aan de exploderende Galaxy Note 7) is het wel leuk om het eens te hebben over het succes van de Samsung Galaxy S7. In Amerika was ongeveer 16% van alle smartphones die in de USA werden verkocht een Samsung Galaxy S7 of S7 Plus. Ter vergelijking (maar) 14.6% was een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Wil je meer weten? Lees dan verder!

 

Samsung Galaxy S7 Afbeelding van Androidpit.com

 

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy S7

We zeggen het allemaal wel eens: "Het uiterlijk is niet belangrijk, het innerlijke is wat telt". Maar geldt dit ook voor telefoons? Als je het uiterlijk van je telefoon belangrijk vindt dan zit je met de S7 goed. De telefoon heeft een aluminium behuizing met natuurlijk een glazen beeldscherm en een glazen achterkant. Daarnaast heeft hij een 5.1 inch AMOLED scherm en weegt hij maar 152 gram. De camera in het midden bovenin aan de achterkant geplaats en op het vergrendelscherm kun je ook altijd de tijd zien, wat erg handig is!

Galaxy S7 review Afbeelding van Greenbot.com

 

Het innerlijk van de Samsung Galaxy S7

De telefoon draait op een Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 processor, mij zegt dit ook niet erg veel. Maar deze schijnt erg goed te zijn! Het apparaat heeft 4GB aan RAM en 32 of 64 GB aan opslag. Deze opslag kun je ook uitbreiden tot en met 256 GB via een microSD kaart. De telefoon beschikt over een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Daarnaast heeft hij een 3,000mAH batterij e heeft hij als operating system Android 6.0 (marshmallow).

 

s7

Conclusie

De Samsung Galaxy S7 is zeker een van de beste telefoons van het moment. En een echte aanrader! Veel problemen van de S6 zijn opgelost en dingen die al goed waren zijn nog verbeterd. Misschien een leuk kerstcadeau als je een groot budget hebt!

 

Heb jij de S7 gekocht? Laat ons in een reactie weten wat je er van vindt en vergeet niet een gepersonaliseerd telefoonhoesje te kopen!

Geef een reactie