Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Saint Patrick's Day: Must-have- accesoires

Elk jaar op Saint Patrick's Day vieren mensen over de hele wereld de Ierse cultuur. Maar wist je dat Saint Patrick niet echt Iers was? Hij kwam uit Wales. Als je er niet helemaal van overtuigd bent dat dit een goede gespreksstarter is, zul je er waarschijnlijk liever voor kiezen om je te onderscheiden van de massa. Lees verder als je onze suggesties wilt zien!

Bron: unsplash.com

Klavervier zonnebril

Bron: amazon.com

We hebben deze klavervier zonnebril gevonden op Amazon. Als je opzoek bent naar een coole accessoire die niet te overdreven is of gewoon naar iets om je outfit af te ronden, dan is dit de juiste keuze voor jou. Klik HIER om te bestellen.

Grappig Saint Patrick's Day kostuum

Bron: carrollsirishgifts.com

Dit kostuum van Saint Patrick's de Irish Gifts van Carrols is een echte must have! Koop HIER dit grappige kabouterkostuum.

Saint Patrick's Day T-shirt 

Bron: partycity.com

Als je opzoek bent naar een eenvoudige en betaalbare outfit voor de vakantie, is een Saint Patrick's Day T-shirt de perfecte oplossing voor jou. PartyCity biedt een groot aanbod aan verschillende stijlen voor zowel mannen als vrouwen en het beste is dat de meeste T-shirt slechts $5 kosten.

Verschillende feestartikelen

Bron: target.com

Als je van plan bent je eigen Saint Patrick's Day feest te geven, zijn deze feestartikelen van Target een must have voor jou! Dit pakket bestaat uit verschillende borden, servetten, bekers en zelf een tafelkleed. Klik HIER om ze nu te bestellen.

Saint Patrick's Day hoeden 

Bron: ebay.com

Als je je outfit hebt gekozen is hij nog niet compleet zonder een bijpassende accessoire. Ga naar Ebay en bekijk de verschillende aanbiedingen van accessoires. We zijn ervan overtuigd dat je de perfecte accessoire kunt vinden voor bij je outfit.

Ontwerp een telefoonhoesje 

Last nut not least: ontwerp een eigen telefoonhoesje met een leuke Saint Patrick's Day afbeelding.

Als je een iPhone X hebt bekijk dan onze blogs post voor de beste hoesjes voor de iPhone X 

Welke accessoire vind je het leukst? Of heb je nog andere leuke accessoires gevonden? Laat het ons weten in de comment.

Geef een reactie