MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Samenwerking tussen Ozed& GoCustomized

Na onze samenwerking met Le Closet, gaan we verder met deze trend en hebben we nu een nieuwe wedstrijd met een super tof brillenmerk: Ozed eyewear, een bedrijf dat bekend staat om hun houten zonnebrillen van hoge kwaliteit!

Veel deelnemers krijgen de kans om een zonnebril en een kurk case voor de iPhone 6 te winnen! Wil je graag meer weten over deze case? Neem dan een kijkje op deze blog, daar vind je alle informatie over dit nieuwe hoesje.

 

collaboration entre Ozed et GoCustomized

Wie is Ozed?

Ozed, een franse start-up opgericht in 2012, verkoopt luxe houten zonnebrillen. Daarnaast verkoop Ozed ook ski- en surfbrillen. Het doel is om originele en creatieve zonnebrillen aan te bieden voor een betaalbare prijs. Ozed wil graag zorgen voor jouw ogen en biedt daarom 3 anti-reflecterende polaroid zonnebrillen aan, die zorgen voor optimale bescherming.

 

sunrise sunset equinox

 

Wie is GoCustomized?

GoCustomized is een Nederlandse start-up, ook opgericht in 2012, waar jij je eigen persoonlijke telefoonhoesje of tablet case kan creëren. Je kunt je eigen foto, logo of ontwerp maken en deze af laten drukken op een case! Begin door het selecteren van je smartphone en het type case wat je wilt. Ga daarna door naar onze editor en begin met ontwerpen! Je kunt kiezen uit harde, zachte, leren, houten en zelfs kurk hoesjes!

 

Ozed case

 

De perfecte samenwerking

Beide bedrijven bieden producten aan van hoge kwaliteit, gemaakt uit natuurlijke materialen, zoals hout en leer.

Dus om je goed voor te bereiden op je zomervakantie, hebben wij een wedstrijd georganiseerd zodat je helemaal klaar bent om de wereld verkennen, in stijl!

Je hebt de kans om twee paar toffe zonnebrillen te winnen, in verschillende stijlen, zoals equinox, sunset of sunrise. Daarnaast, kun je een kurk hoesje winnen voor de iPhone 6.

 

Wat valt er te winnen?

3x een friend pack, bestaande uit twee zonnebrillen en twee telefoonhoesjes (t.w.v. 300)!

 

Voorwaarden om mee te doen:

  • Deelname is van 29 juni tot en met 6 juli
  • Volg GoCustomized op Facebook en Instagram
  • Volg Ozed op Facebook en Instagram
  • Tag een vriend en jullie hebben beide kans om te winnen
  • Deel de post om je winkans te vergroten!
  • De 3 winnaars worden willekeurige gekozen

 

 

Veel succes & have fun! 

 

 

Geef een reactie