Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje

Blog

Review: Samsung Galaxy Note 7

Wow, eindelijk is ie er! De nieuwe Samsung Galaxy Note 7 werd officieel op 2 augustus door het Zuid-Koreaanse bedrijf geïntroduceerd in New York. Gespannen en vol verwachting hebben potentiële klanten gewacht op de nieuwe, stijlvolle smartphone. En dat lijkt niet voor niets!

De nieuwe Samsung Galaxy Note 7 Afbeelding van Androidup.com

De belangrijkste kenmerken van de nieuwe Samsung Galaxy Note 7

De nieuwe kenmerken van de Samsung Galaxy Note 7 zijn uitstekend. Het is een van de beste smartphones die momenteel op de markt is. Met een 5,7-inch scherm en een resolutie van 2560x1440 Pixels is de telefoon puur optisch opmerkelijk. Een andere belangrijke nieuwe feature van de Galaxy Note 7 is de 4G LTE-module, die een uitstekende toegang tot internet biedt en daardoor het uitwisselen van gegevens makkelijk en efficiënt maakt. De camera heeft 12 megapixel, wat het mogelijk maakt om haarscherpe foto’s te schieten. Wil je bijvoorbeeld de maan vastleggen tijdens een nachtwandeling? Dat is met deze telefoon geen probleem! Het worden prachtige foto’s. Hoewel de Note 7 een redelijk groot beeldscherm heeft, is de telefoon toch nog erg dun met een dikte van 7,9 mm. Zo ziet de smartphone er heel elegant uit.

 

Samsung Galaxy Note 7 Afbeelding van Investireoggi.it

De buitenkant van de telefoon lijkt erg veel op de Samsung Galaxy S7 Edge, maar de menu-knop is iets anders. Een andere interessante nieuwe functie is de irisscanner, naast vele anderen sensoren die de telefoon bezit. Daarnaast kunnen we vermelden dat de telefoon water- en stofwerend is. Om een praktische besturing te garanderen is er de ‘Pen’, die wel vaker voorkomt bij Samsung telefoons. Bovendien heeft de telefoon een RAM van 6GB! En door de nieuwe 4x4 MIMO-technologie heeft de Galaxy Note 7 een hogere data uitwisseling dan elke andere smartphone op de markt.
Kortom, voor alle kenners en liefhebbers van de ‘Notes’ is deze nieuwe smartphone een waar geschenk!

Geef een reactie