Blog

Support je favoriete team

Ben je een grote sportfan? Houd je van de Eredivisie, MLB, NFL, NHL, NCAA, NBA, en elk ander ding waarover je kunt kijken of lezen? Dan ben je waarschijnlijk een superfan.Ben je trots op je club? Dan is dit artikel voor jou. Vandaag hebben we het over de beste manieren om jouw team te supporten. Omdat ons kantoor in Amsterdam staat, nemen we als voorbeeld Ajax. Natuurlijk kun je de tips ook gebruiken voor ieder ander team!

Foto van Footyheadlines

Iedereen is wel fan van iets, en fans van sportclubs brengen toewijding vaak to the next level. Op de tribune van Ajax wordt bijvoorbeeld altijd luid gezongen. Dit komt omdat de supporters van Ajax echte fans zijn die hun team willen steunen! Geen zin om in een vol stadion te schreeuwen? Hier zijn enkele andere ideeën om je steun te tonen:

1. Zet een permanente tatoeage van je favoriete team

Een tattoo laat zien dat jij je hele leven lang toegewijd zal zijn aan de club. Kijk bijvoorbeeld eens naar het ontwerp hieronder.

Foto van Tattoo-holland.nl

Op die manier zal men je liefde voor de club nooit vergeten! Tip: Neem alleen een tattoo als je dit echt wilt. Denk er aan, dit is permanent en gaat nooit meer weg! Weet je zeker dat je een tattoo wilt? Dan is het een geweldige manier om je team te steunen.

2. Doe mee met het team!

Er is geen betere manier om Ajax te ondersteunen dan te trainen om een ​​elite spits te worden en het wedstrijdwinnende doelpunt te scoren. Deze optie zal veel meer tijd en toewijding kosten dan de eerste, maar wordt gewaardeerd door fans, spelers, coaches en eigenaren. Daarnaast kun je er ook miljoenen dollars mee verdienen.

Foto van Sportskeeda

Begin met dagelijkse crunches, push ups, joggen, enz. Zodra je in vorm bent, kun je stoppen met werken en al je tijd stoppen in trainen. Je moet fysieke conditie combineren met mentale voorbereiding. Filmstudie, het leren van de tactieken, het bestuderen van je eigen sterke punten en zwakke punten. Na een paar jaar van intense training, moet je klaar zijn om te spelen voor Ajax!

3. Ontwerp een telefoonhoesje met je favoriete team erop

Vind je je hele leven wijden aan een team iets too much? Dan is een telefoonhoesje maken de beste optie voor jou! Bij GoCustomized kun jij een telefoonhoesje ontwerpen met het logo van jouw favoriete team!

Zo laat je zien dat je wel een echt fan bent, zonder dat je er voor eeuwig aan vast zit. Dit is een goede compromis tussen een levensduur van toewijding en een gemiddelde fan. Met GoCustomized kun je jouw telefoons en gadgets aanpassen met elk gewenst plaatje, dus zet jouw favoriete speler of team op een telefoonhoesje en breng het met je mee waar je ook bent om te laten zien dat je een echte fan bent! Het enige nadeel is dat je nu dat miljoenen contract niet kunt binnenhalen zoals weergegeven in suggestie #2.

Geef een reactie