Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Top 10 ontwerpen voor zomerhoesjes

Als jij nog niet je eigen persoonlijke telefoonhoesje hebt ontworpen voor deze zomer, je bent nog niet te laat! Wij hebben een lijst samengesteld van de beste ontwerpen voor de zomer. Vindt je ze leuk? Sla ze en print ze op jouw eigen telefoonhoesje!

 

modèles de coque d'été

Check deze zomer ontwerpen!

Welcome to the jungle.

Hou je van de natuur, tuinieren en van avontuur? Dan zijn deze ontwerpen perfect voor jou!

summer 1

summer 2

 

Let the juices flow through you.

Zomer is de perfecte tijd om in de zon te liggen en gezond te blijven. Fruit en smoothies horen daar natuurlijk ook bij. Als je van fruit houdt, dan zijn deze ontwerpen wat voor jou!
summer 3

summer 4

summer 5

 

The sun and water are perfect for each other.

Wat is er beter dan samen varen met je vrienden, met de wind in je haar en de zon schijnend op jouw huid? Misschien houd je wel van surfen? Neem een kijkje bij deze ontwerpen!

summer 6

 

Tanning is life, tanning is love.

Sommige mensen gaan naar het strand om te sporten, sommige brengen er tijd door hem hun familie. Maar jij, nee, jij gaat naar het strand om in de zon te liggen. Als je houdt van zonnen en bruin worden, download dan deze foto en maak een hoesje, zodat je iedereen kunt laten zien wat jouw passie is!

summer 7

 

Ice cream is the way to go.

Lees paragraaf 4 over zonnen en voeg daar een ijsje aan toe. Is this what heaven feels like? Ijs en zomer passen net zo goed bij elkaar als Brangelina. Verwen jezelf!

 

summer 8

 

You are an animal lover?

Dieren houden net zoveel van de zomer als jij. Zij willen ook graag zonnen en spelen in de zon. Als je een creatieve, maar dierlijke vind met je mee wilt nemen, kijk dan eens naar deze ontwerpen!

summer 10summer 9

 

Wat vind jij van de nieuwe ontwerpen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie