Blog

Top 10 super bowl must-haves

Het is weer de tijd van het jaar dat alle Football lovers gek gaan. De Super Bowl is weer hier en fans willen hun favoriete team natuurlijk op de best mogelijk manier supporten. Wij hebben een selectie van 10 Super Bowl must-haves samengesteld, waardoor jij de ultieme supporter kan zijn van je favoriete team.

Top 10 Super Bowl must-haves

1. Koud krat bier

Natuurlijk moet jij je vrienden verwennen die bij jou komen kijken. Serveer ze een lekker koud biertje en geniet van de wedstrijd!

2. Tafelkleed als football veld

Een football veld als tafelkleed is naast leuke decoratie ook nog een handig accessoire om de tactieken te bespreken van de wedstrijd.

super bowl tablecloth Bron: wallmart.com

3. Er kan niet genoeg popcorn zijn

Natuurlijk moet je naast een lekker koud biertje ook de gasten voorzien van een snack. Je wil natuurlijk niet de hele tijd in de keuken staan om eten voor te bereiden, dus daarom koop een grote bak popcorn!

4. De echte must-have voor de Super Bowl

Iedereen neemt zijn telefoon overal mee naar toe. Hoe gaaf zal het zijn als jij ook je team support met je telefoon? Ontwerp een gepersonaliseerd telefoon hoesje met een foto van je favoriete team en je zal de koning zijn van de avond. Bekijk onze speciale actie en krijg 10% korting op je bestelling, alleen op 1 februari 2018!

super-bowl-phone-case

5. Bluetooth speakers

Hoe harder hoe beter, luister naar de wedstrijd met vol geluid. Het beste advies is om een set speakers aan te schaffen en deze te synchroniseren met je televisie, zodat je de beste ervaring kan beleven van de wedstrijd.

6. Barbecue set

Voedsel is belangrijk en een echte must-have. Als je de kans hebt om een barbecue aan te schaffen, doe dat dan! Gooi een paar kippetjes op de barbecue en laat de avond beginnen!

7. Ballonnen met de kleuren van je team

Ballonnen zijn eigenlijk niet meer voor de volwassene onder ons. Maar er kan een uitzondering zijn, wanneer je de kleuren van je team aanschaft en je huis versiert met sfeervolle ballonnen.

8. Nachos, natuurlijk!

Nachos zijn lekker en erg makkelijk te maken. Iedereen vind het lekker. Een snel recept voor jou:

  • Tortilla chips
  • Grated cheese
  • Pico de gallo
  • Spicy salsa
  • Coriander
  • Sour cream

9. Lichtgevende ijsblokjes

Leuk en makkelijk voor de sfeer. Gooi deze lichtgevende ijsblokjes in een glas en versier je drankjes. Ze zullen niet smelten en ze brengen wat kleur aan je drankje!

super bowl ice cubes Bron: The Green Head

10. handschoen van je team

Wat je vaak ziet in Amerika zijn de mega handschoenen die supporters om hun hand hebben tijdens de wedstrijd. Zorg ervoor dat je er een paar aanschaft en leg ze in het huis, zodat iedereen ze kan pakken.

Image result for foam fingers Bron: erfectimprints.com

Wat denk jij over onze must-have top 10 voor de Super Bowl 2018? Laat het ons weten in de comments hier beneden!

Geef een reactie