Blog

Top 6 handige Android apps!

Deze apps moet je kennen!

We gebruiken allemaal de bekende apps als Whatsapp en Facebook, maar er zijn ook apps die nog niet heel bekend zijn. Welke apps kunnen je eventueel helpen? Vandaag vertellen wij jou meer over onze top 6 Android apps die je nog niet kent!

YoWindow!
Iedereen heeft wel een app voor het weer, maar als je eerlijk bent zijn deze eigenlijk vrij saai. YoWindow is daarentegen een leuke en verrassende applicatie. Het weer wordt in deze app niet gepresenteerd door middel van enkele cijfertjes en wolkjes. Nee, deze app presenteert het weer door middel van creatief artwork. In de instellingen kun je namelijk verschillende achtergronden kiezen. Wanneer je dan door de app swiped, past de achtergrond zich automatisch aan afhankelijk van de tijd en het weer op dat moment. Een verrassend leuke manier om het weer te bekijken!

iTunes.Apple.com

Maak je smartphone persoonlijker!
Je hebt niet altijd de kans om je telefoon persoonlijk te maken. Tot op zekere hoogte ben je afhankelijk van de huisstijl van bepaalde merken. In het algemeen kun je wel de app icoontjes veranderen of de achtergrond op je telefoon veranderen maar dat is het dan ook wel. Met Action Launcher 3 kan je jouw smartphone uitgebreider vormgeven. Deze Android app geeft je de mogelijkheid om je smartphone uit te breiden zoals jij wilt! Je kan kiezen uit een van de vele thema’s en tevens het formaat van je icons aanpassen.

play.google.com play.google.com

Mocht je deze app nou te gek vinden, dan gaan we er van uit dat jij er van houd om te ontwerpen. Waarom zou je dan alleen je smartphone instellingen aanpassen naar eigen wens? Geef je smartphone ook een mooie outfit en ontwerp een eigen telefoonhoesje bij GoCustomized!

Scan documenten en sla het op als PDF op je telefoon.
Met Tiny Scanner ben je niet meer afhankelijk van een ouderwetse scanner. Met deze app kun jij namelijk snel een document scannen. Gebruik simpelweg de camera van je telefoon en maak een foto van het document. Vervolgens kun je het opslaan als PDF document. Afbeeldingen kunnen worden gescand in kleur, zwart/wit of verschillende tinten grijs. De app kan tevens verschillende soorten papier en brieven scannen.

Maak je eigen muziek voor onderweg!
Altijd al je eigen muziek willen maken, maar heb jij nooit het geld gehad voor dure apparatuur of software? Met Caustic 3 maakt het niet uit of je onderweg naar werk bent of op school zit, jij kunt met deze app overal je eigen muziek mixen. Met 14 verschillende synthesizers en drum sets kun jij een eigen muziekstuk creëren. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende special effects. Mocht je echt willen uitpakken met deze app, dan is het ook mogelijk om een MIDI-keyboard aan te sluiten.

play.google.com play.google.com

Niets staat een muziek carriere nog in de weg!

Een kluis voor je wachtwoorden.
Ben jij weer eens je wachtwoord vergeten en kun je nu niet inloggen op je email account? MobileSitter voorkomt dit soort momenten. Deze handige app onthoud al je wachtwoorden zodat je deze niet meer uit je hoofd hoeft te leren. Het enige wat jij dan wel moet onthouden is slechts een wachtwoord om toegang te krijgen tot de app. Dat is echter nog altijd beter dan dat je meerdere wachtwoorden moet onthouden. Ben je misschien bang dat je accounts meer risico lopen als jouw MobileSitter account wordt gehackt? Hackers hebben dan ten slotte toegang tot al je wachtwoorden. Dit wordt echter voorkomen door een unieke beveiligings methode, alle log in pogingen worden namelijk als succesvol weergeven. Hackers weten op deze manier niet welke poging nou goed is. Jij zal als enige weten welke log in poging écht succesvol is. Door middel van een kleine afbeelding, die jij alleen herkent, zul je weten of het om een succesvolle login poging gaat.

Foto’s bewerken op een professionele manier.
De meeste foto’s worden tegenwoordig gemaakt met een smartphone. Voordat we deze foto’s uploaden, kunnen we deze foto’s bewerken in allerlei apps. Het probleem met deze apps is dat er vaak sprake is van een beperkte toegang en daardoor kan je de foto’s niet optimaal bewerken. Vaak gebruik je daarom maar meerdere apps voor het bewerken van één foto. PhotoDirector biedt de mogelijkheid om een foto te bewerken zonder dat je daar meerdere apps voor nodig hebt. Je kunt zoals gewoonlijk gebruik maken van vele filters, maar ook van geavanceerde functies waardoor het veel leuker is om een foto te bewerken. Deze app is dan ook ideaal om de perfecte foto te bewerken. Deze foto kun je natuurlijk ook gebruiken voor het ontwerp van je telefoonhoesje bij GoCustomized!

play.google.com play.google.com

Nu weet je welke apps jij zeker moet downloaden! Ken jij misschien handige apps voor op je telefoon? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie