Blog

Trending: Geometrische designs

Loop je vast bij het ontwerpen van jouw geweldige hoesje omdat je graag wilt dat hij cool en uniek is? Geometrische designs zijn altijd in en geven jou de optie om jouw originaliteit de vrij loop te laten. Van simpele vormen tot ingewikkelde lijnen. Ideeën nodig? Blijf lezen!

Your geometrical do not have to be restricted to just your standard three circles, a line, and 5 boxes. On the contrary you can mix and match many elements!

Geometrie hoeft niet te betekenen dat je 3 standaard cirkels, een lijn, en 5 vierkantjes gebruikt. Integendeel zelfs! Mix en match zoveel vormen en lijnen als jij wilt.

Spelen met kleuren

Gebruik jouw favoriete kleuren om op te vallen tussen al die saaie éénkleurige hoesjes. Doe dit door allemaal verschillende vormen te gebruiken (driehoekjes zijn het makkelijkst) en dan sjablonen toe te voegen van de vorm, maar dan in de andere richting dan de gekleurde vorm. Dit zorgt voor een erg goed uitziend contrast. Om alles samen te voegen, en het hoesje compleet te maken kan je dan een leuke text toevoegen die past bij het thema.

Lekker simpel

Veel mensen zeggen "go big or go home," maar voor een hoesje moet je je juist focussen op details. Soms is het het beste om je hoesje zo simpel mogelijk te houden. Door het kiezen van jouw favoriete vorm, kan je jouw hoesje al helemaal uniek maken. Doe dit door een schaduw toe te voegen aan de vorm, zo creëer je diepte. Een vormpje een andere kleur geven dan de andere geeft het ook weer wat unieks.

If you are more of the dare devil variety - like to keep everyone on their toes, then you can add some new shapes to the mix with even more contrasting patterns. The trend of mixing patterns does not have to be just restricted to clothes! You can show off being fashion forward at all times with your phone!

Als je toch wat heftiger wilt gaan, iedereen op de rand van zijn zijn stoel wil laat zitten, dan kan je nieuwe vormen toevoegen aan de mix. Dit hoeft namelijk niet een trend te zijn voor alleen kleding. Laat zien dat jij erg stijlvol bent door jouw hoesje met deze trend te ontwerpen!

Mix and match

Als je dan alles bij elkaar voegt, dan heb je pas een uniek hoesje. Verwacht meerdere complimenten over jouw hoesje met een design met alle elementen die wij jou nu gegeven hebben. Begin met de achtergrond, en ga steeds een laagje verder. Dit vinden wij de meest effectieve manier! Je kan natuurlijk heel systematisch te werk gaan, maar dat hoeft niet! Al gebruik je alle vormen die je wilt en stop je ze willekeurig op jouw hoesje, komt er al gauw een heel cool en uniek hoesje uit!

Of je nou een simpel of een gecompliceerd design kiest, het ontwerpen bij GoCustomized is altijd leuk en gemakkelijk! Om je hoesje perfect te ontwerpen én goed te beschermen is een gepersonaliseerde tough case misschien wat voor jou. Rondom bedrukt en een betrouwbare bescherming!

Voel je je nu geïnspireerd of heb je nog andere ideeën voor geometrische designs? Laat het ons in de reacties weten!

 

Geef een reactie