Blog

Vakantie boeken gedurende de herfst

Aangezien de zomer momenteel niets meer is dan een vage herinnering, is het nu dé perfecte tijd om een vakantie te boeken voor in de herfst! Je kunt het best nu nog even een vakantie boeken voordat de drukke decembermaand eraan gaat komen. Wij hebben een lijst samengesteld met top 5 reisbestemming, hierdoor kun jij gegarandeerd een vakantie boeken in de herfst! Voor degene die meer houdt van de stad tot iemand die gek is op wandelen: er is voor ieder wat wils!

Vakantie boeken in November.

Zürich, Zwitserland

Waarschijnlijk denk je bij een vakantie naar Zwitserland aan een wintersportvakantie inclusief de warme chocolademelk en kaasfondue. Zwitserland heeft echter veel meer te bieden dan dat! Een vakantie boeken naar Zwitserland is een van de beste keuzes gedurende de herfst. Zeker in de zachtere seizoenen is Zürich de ultieme bestemming voor een korte vakantie gedurende de herfst. De hoofdstad heeft zowel stedelijke als natuurlijke charme te bieden. Ervaar deze rijke geschiedenis van de stad en slenter door de straten van Midtown. Bekijk de industriële wijk en overweeg eens een paar hippe plekken te bezoeken, zoals Les Halles. Dit is beroemd om zijn luxe cocktails en heerlijke visgerechten. En natuurlijk, vergeet de mooie bergen niet! Maak een indrukwekkende wandeling of neem een taxi en ga lunchen met een adembenemend uitzicht op de Zwitserse Alpen. Het landschap lijkt wel een schilderij, vergeet dan ook vooral je Camera niet mee te nemen! Mooie natuurfoto’s kunnen geweldige souvenirs of cadeaus zijn. Hoe leuk is het om een mooie foto op een telefoonhoesje af te laten drukken?

Vakantie boeken gedurende de herfst.

Comomeer, Italië

Italië is over het algemeen al prachtig gedurende de herfst, maar het Comomeer spant
misschien wel de kroon. Geniet van de allerlaatste zonnestralen aan het meer en ervaar de fijne omgeving. Neem een heerlijke spa behandeling in een van de vele familiehotels en ontspan je alvast voor een diner met de beste wijn en pasta in een van de fantastische restaurants. De herfst is een geweldige tijd om deze locatie te bezoeken, omdat er ook in de omliggende steden genoeg te doen is! Een vakantie boeken naar het Comomeer is dus een hele goede plek om te bezoeken gedurende de herfst.

Vakantie boeken in de herfst.

Lissabon, Portugal

De stranden van Portugal zijn voor velen een populaire zomerbestemming, maar ook de herfst is een geweldige tijd om deze hoofdstad te verkennen. Een vakantie boeken naar Lissabon zorgt ervoor dat je nog even kunt genieten van een paar zonnestralen in combinatie met aangename temperaturen. Een vakantie boeken naar Lissabon is al een succes zodra je alleen al een weekendje gaat! De rijke geschiedenis en architectuur van de stad bieden genoeg culturele activiteiten voor meerdere middagen en je hoeft je nu niet door de toeristenmassa te wenden. Een vakantie boeken naar Lissabon zorgt ervoor dat je zoveel mogelijk uit je vakantiedagen kan halen.

Vakantie boeken gedurende de herfst.

IJsland

Een vakantie boeken naar IJsland wordt tegenwoordig steeds vaker gedaan. Dit land staat namelijk onder andere bekend om zijn bijzondere warmwaterbronnen. Ontspan je in een van de vele luxe resorts zoals de Blue Lagoon en ontdek wat het prachtige land je verder te bieden heeft. Heb je genoeg van alle wellness? Is het ook erg leuk om een indrukwekkende wandeling te maken, een husky-slee rit te maken of een rit maken op een lokale IJslandse Pony. Een vakantie boeken naar IJsland is gegarandeerd een succes tijdens de herfst. Als je graag het noorderlicht wilt zien kun je het best een vakantie boeken vanaf November, hierdoor ben je vrijwel zeker van een once-in-a-lifetime ervaring. Je wilt natuurlijk ook dat je telefoon veilig blijft gedurende deze activiteiten, overweeg dan ook om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen!

Vakantie boeken gedurende de herfst.

Marrakech, Marokko

Verdwaal in het magische Marokko en geniet van het laatste beetje zon van het jaar. Verblijf in een van de vele prachtige riads en geniet daarbij van de verschillende traditionele gerechten die de lokale restaurants te bieden hebben. Bezoek een lokale markt, hier kan een beetje onderhandelen trouwens ook geen kwaad. Misschien wil je zelfs wel een dagtocht maken buiten de stad om de Sahara-woestijn te verkennen. Een vakantie boeken naar Marrakech en je zult bijna verstelt staan van wat Marrakech je te bieden heeft.

Vakantie boeken gedurende de herfst.

Een vakantie boeken levert gegarandeerd de mooiste herinneringen op. Bewaar deze herinneringen als ontwerp op een telefoonhoesje, eigen bedrukt t-shirt of accessoire!

Vakantie boeken gedurende de herfst.

 

 

Voor meer herfst inspiratie, bekijk ook onze andere blogs:

Geef een reactie