Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Valentijnscadeau voor vrouwen

Het is bijna tijd voor Valentijnsdag en je hebt er waarschijnlijk al over nagedacht om je geliefde de liefde te laten zien. Het is altijd lastig om een Valentijnscadeau voor vrouwen te bedenken. In tegenstelling tot andere feestdagen lijkt Valentijnsdag vooral te draaien om de vele rozen, dozen vol met chocolade, teddyberen, een diner bij kaarslicht en natuurlijk een perfecte handgeschreven kaart. Hoewel deze dingen zeker gewaardeerd worden, zijn wij er om je te helpen met het bedenken van meer betekenisvolle en persoonlijke geschenken. Het is een dag om te bewijzen hoe goed je haar kent door iets te geven waarvan je weet dat het haar zeker zal bevallen. Moet je letten op je uitgaven na de feestdagen? Geen zorgen, deze cadeaus halen je rekening niet direct leeg en worden zeker gewaardeerd. Niets raakt het hart van een vrouw meer dan een attent, persoonlijk cadeau dat bewijst dat je er moeite voor doet. Lees snel verder en je vindt binnen no-time een geschikt Valentijnscadeau voor vrouwen.

Valentijnscadeau voor vrouwen

1. Gepersonaliseerde make-up tas

Vrouwen kunnen nooit genoeg make-up tassen hebben. Worden deze tassen niet gevuld met make-up, dan wordt het wel gevuld met iets anders. Hoe leuk zou het zijn als je vriendin haar dag kan beginnen met een gepersonaliseerde boodschap op haar make-up tas? Dit kan bijvoorbeeld een boodschap zijn die beschrijft hoe lief ze is. Ook is het origineel om je eigen handschrift te gebruiken voor een lieve boodschap. Een boodschap als dit zou een voortdurende herinnering zijn van de liefde die jij hebt voor je vriendin. Het is dan ook een geweldig Valentijnscadeau voor vrouwen.

Gepersonaliseerde make-up tassen

2. Wijnetiket

Of je nu thuis blijft tijdens Valentijnsavond of een hapje samen gaat eten in een restaurant, wijn zal zeker een onderdeel zijn van jullie avond. Verras haar dan met een goede wijn met een gepersonaliseerd etiket. Je kunt veel sites vinden waarbij je je eigen wijnetiket kunt maken! Wees creatief en pas het label aan met speciale jubileum datums van jullie samen, een foto van een speciale herinnering of zelfs een eenvoudig bericht met de tekst ‘Happy Valentine’s Day’ of ‘I love you’. Je kunt hier verschillende ideeën voor etiketten vinden. Je zult je vriendin zeker blij maken met dit Valentijnscadeau voor vrouwen.

Gepersonaliseerd wijn etiket.

3. Bijpassende kussens als valentijnscadeau voor vrouwen

Misschien ben je net naar een nieuwe plek verhuisd of wil je iets extra’s toevoegen aan de slaap- of woonkamer. Niets maakt een kamer gezelliger dan sommige kussens. Naar mijn mening kun je nooit teveel kussens hebben. In onze customizer kun je gepersonaliseerde kussens maken, precies hoe jij wilt! Voeg afbeeldingen en citaten toe. Je kunt ook een kussen maken speciaal voor jou zelf en één voor je vriendin, die precies bij elkaar passen. Daarna kun je genieten van je gepersonaliseerde kussens als jullie samen op de bank liggen. Een Valentijnscadeau voor vrouwen die door iedere vrouw gewaardeerd wordt.

Bijpassende kussens

 

4. Badjas

Niets schreeuwt om meer gezellig- en knusheid dan een warme, donzige badjas. Dames leven erin: ze slapen erin, maken zich er in op en ontbijten er in. Voor veel vrouwen is dit item dan ook echt onmisbaar. Laat haar naam of een leuke boodschap als ‘Queen’ op de voorkant van haar badjas graveren. Kies haar favoriete kleuren en ze zal onder de indruk zijn van dit valentijnscadeau voor vrouwen. Amazon biedt een ruim aanbod aan badjassen om uit te kiezen en er is een snelle verzending.

Gepersonaliseerde badjas.

5. Gepersonaliseerde t-shirts

Op zoek naar een originele manier om je liefde te tonen? Geef je favoriete meid een gepersonaliseerd t-shirt. Zorg ervoor dat dit shirt niet alleen je liefde voor haar laat zien, maar laat de wereld ook zien hoeveel je van haar houdt. Een geschenk als dit laat de wereld zien dat je trots op haar bent en dat je niet bang bent om dit te laten zien. In onze customizer kun je de stijl en kleur kiezen. Vervolgens kun je je afbeelding of ontwerp toevoegen. Ontwerp nu die van jou!

Gepersonaliseerde t-shirts.

6. Een gegraveerde snijplank

Houdt je liefde van koken? Ik durf te wedden dat jij er ook van houdt als zij kookt. Laat zien dat je haar passie voor koken waardeert en geef een gegraveerde snijplank cadeau. Dit is een origineel valentijnscadeau voor vrouwen. Met de juiste aankoop kan dit cadeau een leven lang meegaan. Het is het perfecte accessoire voor iedere keuken en het is ook nog eens praktisch. Kijk op Etsy voor verschillende mogelijkheden.

Gegraveerde snijplank.

7. Gepersonaliseerd telefoonhoesje

Een telefoonhoesje is een essentieel accessoire dat eens in de zoveel tijd leuk kan zijn om te veranderen. Hoewel we bijna allemaal dezelfde telefoons hebben, is het leuk om ons te onderscheiden met een hoesje die onze persoonlijkheid vertegenwoordigt. Ontwerp je eigen telefoonhoesje met je favoriete foto van jullie twee. Aangezien we elke dag onze telefoon gebruiken, zal zij altijd herinnerd worden aan dit speciale cadeau.

Gepersonaliseerd telefoonhoesje.

 

 

8. Sieraden

Als je overweegt om hiervoor te kiezen, maak het dan pas echt waardevol en graveer je initialen of een speciale datum in het sieraad. Vrouwen zijn dol op dit soort dingen en het is dan ook hét ideale Valentijnscadeau voor vrouwen.

Sieraden als valentijnscadeau.

9. Gepersonaliseerd notitieboek 

Dit is voor de super sentimentele mensen die graag hun liefde uiten in woorden. Voor sommigen kan het een uitdaging zijn om hun vriendin te vertellen hoe zij zich echt voelen, dus waarom niet je gedachten uiten door het op te schrijven. Als ik zeg dat Valentijnsdag in het teken staat om je vriendin te verwennen, bedoel ik niet alleen met echte cadeaus. Doordachte, betekenisvolle woorden kunnen elk cadeau overstijgen en het is iets dat zij voor altijd kunnen bewaren. Ben je op zoek naar een manier om je liefde te tonen? Er is echt geen beter manier dan deze. In onze shop kun je een notitieboek ontwerpen en vervolgens aanpassen naar jouw wens. Het ontwerpen van een notitieboek is slechts een klein detail, wat je er in zult schrijven, zal het hart van je vrouw doen smelten en is daarmee een ontzettend gewaardeerd Valentijnscadeau voor vrouwen.

Gepersonaliseerd notitieboekje

10. Een gepersonaliseerde tas

Praktisch denken, dit is iets wat iedereen zou kunnen gebruiken. Ook al lijkt het misschien een gewoon cadeau, een gepersonaliseerde tas maakt het extra speciaal. Voeg je favoriete afbeeldingen en citaten toe aan de gepersonaliseerde tas. De tas zorgt ervoor dat zij zich herinnert aan jouw liefde, tijdens het doen van boodschappen.

Gepersonaliseerde tas.

Valentijnsdag is een dag gewijd aan het tonen van je liefde en waardering. Een persoonlijk cadeau blijft je vriendin, tot op de dag van vandaag, herinneren aan de liefde die je voor haar hebt. Vrouwen houden van attente en unieke cadeaus zoals deze en zullen je al hun liefde geven nadat zij hun cadeau ontvangen. Het belangrijkste om te onthouden is dat deze dag altijd valt op 14 februari. Markeer het nu in je kalender en annuleer al je activiteiten op deze donderdagavond. Zij zult hopen dat jij dit niet vergeet.
Heb je meer inspiratie nodig? Bekijk onze andere blogs voor meer inspiratie:

Deel de liefde op Valentijnsdag

Cadeau ideeën voor vrouwen

Geef een reactie