Blog

Vijf leuke tips voor de iPhone die je zeker moet weten!

De Apple IOS-besturingssysteem zit vol met kleine trucs die  jij leuker en gemakkelijker kan gebruiken. Wij zullen jouw ongelooflijk trucs laten zien ... Wil je weten wat? lees dan verder ...

Tricks for iPhone foto van: 1mhowto.com

Hoe kan ik wat ik per ongeluk heb verwijderd herstellen?

Heb je 10 minuten besteed aan het schrijven van een belangrijke boodschap en heb je dit per ongeluk gewist? Schud de telefoon om het verloren bericht te herstellen. Ken je deze truc nog niet? Probeer het dan snel uit!

Hoe kan ik een selfie maken zonder het scherm aan te raken?

Oke, dit is een top-trick! Je kunt een foto maken door op de knop luidspreker te drukken. Je moet alleen zelf uitproberen om het te geloven!

selfies iPhone foto van: Macworld.com

Verwijderen van ongewenste foto's

Dat ongelukkige moment waarop je ouders vragen om ze jouw laatste vakantiefoto's te laten zien, maar er zijn enkele beelden die je liever niet aan je moeder of vader wil laten zien  Relax, Apple denkt aan alles. Klikt u op de foto en selecteer "Hide".

Doorhalen van nummers met een vinger: Rekenmachines

Wist je dat je niet helemaal alles van je rekenmachine hoeft te verwijderen als je een foutje hebt gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is met je vinger naar rechts te swipe en de getallen zullen vanzelf verwijderd worden.  Is dat niet geweldig?

iPhone Calculator

Het veranderen van de richting voor panoramische beelden

Het is een eenvoudige truc, die een groot verschil kan maken om de perfecte foto te maken. Bij het maken van een panorama van richting te veranderen. Klik op het pijltje om de swing van richting te veranderen. Geef toe, deze truc heb je niet bekend.

In dit artikel hebben we jou voorgesteld om een paar trucjes uit te proberen die het mogelijk maken om je geliefde iPhone te gebruiken in de meest eenvoudige en leuke  manier. Wist je dat ze weten? Of ken je andere trucs van deze soort? Deel ze en GoCustomized met! =)

Geef een reactie