Gratis cadeauverpakking en persoonlijk kaartje bij jouw hoesje.

Blog

Wat je moet weten over de iPad Pro 9.7

Groot, groter, iPad Pro 9.7.

Van groot, groter, grootst blijkt geen sprake, want het lijkt er op dat Apple zich wederom focust op kleinere formaten. Na de aankondiging van de iPhone SE is nu ook de iPad Pro aan de beurt. Apple kondigde op 21 maart namelijk de iPad Pro 9.7 aan. Waar deze tablet eerst beschikbaar was met een 12.9 inch scherm, is er nu dus ook de keuze uit een 9.7 inch scherm. Dat groter niet altijd beter hoeft te zijn blijkt uit de reacties, deze zijn namelijk louter positief over het kleine broertje van de iPad Pro 12.9. Deze wordt geroemd om het scherm en de kwaliteit van het design. Daarnaast zou de 12-megapixel camera de beste camera, in een iPad, tot nu toe zijn. Sommigen noemen de iPad Pro 9.7 zelfs de beste tablet die je momenteel kunt aanschaffen.

iPad Pro 9.7 Bron: Apple.com

Apple gaat zelfs nog een stapje verder en noemt deze iPad Pro een vervanging voor de PC. Maar wat maakt deze iPad dan zo goed? Een van de meest opvallende aspecten is misschien wel het gebruik van een A9X-chip. De systeemprocessor is bijna 1,8 keer zo snel als die van iPad Air 2. Daarnaast is de True Tone functie bewonderenswaardig, het meet omgevingslicht en past de kleuren van het scherm automatisch aan. Mocht je de iPad gebruiken voor grafische werkzaamheden dan kun je deze functie uit zetten, maar bij het lezen is het volgens Apple net alsof je naar papier kijkt.

Of de nieuwste tablet van Apple direct een vervanging zal zijn voor de PC, dat moet nog blijken. Het is echter wel zo dat Apple een, op het eerste oog, indrukwekkende iPad heeft geproduceerd. Het 9.7 model wordt verkocht vanaf € 689,- en ligt vanaf 4 april in de schappen. Het is vanzelfsprekend dat deze tablet een goede bescherming nodig heeft. Het zou namelijk uiterst zonde zijn dat je nog eens reparatiekosten zou moeten betalen. Een iPad Pro hoes is daarom ook een uitstekend idee om beschadigingen te voorkomen.

Geef een reactie