MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

Wat je moet weten over de nieuwe HTC U11

Opvallend, krachtig en uitgerust met een van de beste camera's van het moment. Dit is de nieuwe HTC U11 Plus. Waarschijnlijk het beste product van de Taiwanese fabrikant in 2017. De nieuwe smartphone trekt de aandacht van iedereen met zijn ontwerp. En dat, terwijl Huawei eerder werd geassocieerd met zijn meer conservatieve ontwerpen. De nieuwe HTC U11 Plus - zonder twijfel een van de beste alternatieven voor de klassieke high-end smartphones.

Bron: independent.co.uk

Android One

Drie jaar na de lancering van het Android One-project van Google en een kleine vertegenwoordiging op de markt, besloot de groep om een ​​nieuw product te lanceren met Android One. Het feit dat het werd gebruikt door Motorola, Xiaomi en nu HTC bewijst het: Android One is een voltreffer. De HTC U11 is het nieuwste product in de Anroid One-lijn. Welke nieuwe ontwikkelingen kan deze stap brengen? Kortom niets anders dan wijzigingen en nog meer wijzigingen in de case en een verkorte update-tijd.

Een van de beste camera's die momenteel op de markt is

In de hype van de dubbele camera's heeft HTC besloten geen dubbele camera's te installeren in zijn nieuwe model. De HTC U11 biedt twee camera's, elk met 16 megapixels camera aan de voor- en achterzijde. Daarnaast kunnen we uitkijken naar de HTC U11 Life HDR Boost. HDR Boost is een HDR-modus die voorkomt dat programma's zoals Instagram te veel effecten op de foto's toepassen. De 16 megapixels van de HTC U11 Life-camera's maken het mogelijk om video's te nemen met een resolutie van 4K (ja, met 30 frames per seconde). Het geluid wordt opgenomen in hoge definitie, wat resulteert in een hoge kwaliteit van de video - vooral belangrijk voor liefhebbers van sociale media.

Bron: Androidheadlines

Het geluid is geweldig

Het lijkt geen twijfel dat HTC de fabrikant is die (samen met Sony) hard heeft gewerkt om de geluidskwaliteit van zijn smartphones te verbeteren. De HTC U11 Life heeft een Usonic-headset met ruisonderdrukking. De hoofdtelefoon heeft een speciaal systeem dat het binnenoor analyseert en het geluid overeenkomstig aanpast. Dezelfde technologie is te vinden op de externe luidsprekers. Het nadeel? Net als vele anderen maakt Huawei geen gebruik van de klassieke poort voor hoofdtelefoons.

Een gevoelig apparaat

De zogenaamde Edge Sense bestaat uit een reeks sensoren die zich in de onderste helft van de telefoon bevinden. Ze herkennen wanneer we druk uitoefenen op de telefoon en vormen zo een configureerbaar controle-instrument. U kunt het bijvoorbeeld zo configureren dat u selfies kunt maken met slechts één druk op de telefoon. Deze functie is uniek en tot nu toe alleen gevonden in de HTC U11. De HTC U11 is binnenkort in veel landen te koop. In de kleuren blauw of zwart kun je het kopen vanaf 500 Euro.

Bron: FrAndroid

Maak je geen zorgen als je de nieuwe HTC U11 niet kunt betalen. Het hoeft niet altijd een nieuwe telefoon te zijn om je leven een nieuwe kleur te geven! Bij GoCustomized kun je altijd een telefoonhoesje ontwerpen en je oude telefoon een nieuwe look geven. Heb je de HTC U11 al getest? Deel je mening over de nieuwe smartphone in de comments!

Geef een reactie