Blog

Verwachtingen van de iPhone 8

2017 is het jaar dat Apple haar 10e verjaardag van gaat vieren en daarom is Apple iets groots van plan om de gelegenheid juist te kunnen vieren; De nieuwe iPhone 8. Wat kunnen we verwachten van deze nieuwe telefoon, hoe gaat deze eruit zien en hoe duur gaat ie worden? We hebben nog een aantal maanden te gaan tot de lancering van deze bijzondere telefoon maar vanwege de ambitieuze plannen van Apple voor het apparaat, zijn er al een overvloed aan geruchten over de indrukwekkende functies die we gaan zien en beleven in de nieuwe iPhone. We hebben voor jou een paar van deze geruchten op een rijtje gezet. Wil je meer te weten komen over de iPhone 8, lees dan snel verder.

iphone-8-price

De prijs

Er zijn een aantal geruchten over het kostenplaatje van de iPhone 8. Het hoge bedrag van 1000 euro heb ik al een aantal keer voorbij horen komen. Een groot verschil met de voorganger iPhone 7, die voor een kleine 769 euro over de toonbank gaat. Er duikt echter een klein finincieel lichtpuntje op.  Als het aan de voorspellingen van Steve Milunovich ligt gaat de iPhone 8 juist een stuk minder kosten. Steve Milunovich is werkzaam als financieel analist bij de Zwitserse bank UBS. Als het aan zijn analytisch vermogen ligt, zal de iPhone 8 slechts een paar tientjes duurder worden dan zijn voorganger. Hopelijk heeft Milunovich gelijk ;)

De naam

Ben je net opgelucht dat de iPhone 8 niet veel duurder gaat worden? Dan mogen we dat nu helaas weer terug gaan draaien. De naam van de derde iPhone zou iPhone 8 kunnen zijn. Op dit moment wordt deze naam veel gebruikt in verschillende media. Het zou een logische naamkeuze zijn. Na 7 komt immers 8. Mac Otakara, een betrouwbare bron als het om Apple gaat, komt echter met een andere suggestie: iPhone Edition. Edition zal in dit geval staan voor een duurder en exclusiever model. Eén keer eerder werd een Apple product bekroond met de naam Edition. Het ging hier om een gouden versie van de Apple Watch van maar liefst 11.000 euro. Hopelijk heeft Otakara geen gelijk over dit prijskaartje..  Hieronder zie je een foto van zo een gouden apple watch. Stel dat de Iphone 8 zo een duur apparaat zal gaan worden. Dan is het niet meer dan normaal om hier een hoesje voor te kopen. Een hoesje die je kunt ontwerpen naar eigen smaak. Laat je nou net bij 

special iphone

Overige opties

Apple is bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn om de vingersensor te verwerken in het scherm zelf. Met dit gegeven zou je kunnen concluderen dat de iPhone 8 wellicht al zonder homebutton wordt geleverd.

De tekeningen van het patent laten zien dat er ultrasound geluid gebruikt wordt om een vingerafdruk af te lezen. Het ultrasound geluid gaat dwars door het scherm heen en weerkaatsen op jouw vingerafdruk terug naar de sensoren. Op deze manier herkent de iPhone (8) de vingerafdruk.

Hoe denk jij dat de nieuwe IPhone 8 eruit komt te zien? Wat vind je een acceptabele prijs en in welke kleur zou jij hem kopen? Laat het hieronder in de comments weten.

 

Geef een reactie