Blog

Wat was de beste 1 april grap?

Een goede of slechte 1 april grap?

Voor velen grappenmakers is 1 april een van de favoriete dagen van het jaar. Tijdens deze dag mogen zij hun creativiteit de vrije loop laten en uitpakken met flauwe grapjes. Wie had nou eigenlijk een goede 1 april grap? Daarnaast zijn wij natuurlijk ook benieuwd welke grap niet zo goed heeft uitgepakt.

T-Mobile's Binge On Up Device
T-mobile had dit jaar een van de leukste grappen van 2016. Voor de geloofwaardigheid van hun 1 april grap hadden zij zelfs een reclame gemaakt. Binge On Up is een apparaat waarmee je overal jouw favoriete tv programma’s kunt bekijken. Of je nou op reis bent in een van de meest uitdagende landschappen of gewoon aan het werk bent, met Binge hoef je geen moment van je favoriete tv programma’s te missen. T-mobile weet dit op een lachwekkende manier weer te geven door middel van een geniale commercial.

Google
In eerste instantie lijkt elke grap een goede grap totdat het anders uitpakt. Dat zelfs Google hiermee een blunder begaat is opvallend, maar het is toch echt gebeurd. Google had namelijk Gmail aangepast voor hun 1 april grap. Naast de zend knop van een normale email had Google een tweede verzendknop geplaatst. Wanneer een Gmail gebruiker dan per ongeluk op de tweede verzendknop klikte, stuurde zij automatisch een GIF. mee van een minion die een microfoon liet vallen. Normaal gesproken is deze GIF. populair onder vele social media gebruikers, echter dat het ook verkeerd uit pakt blijkt uit de volgende tweet van Andy Baio:

April fools Google Gmail 1 april grap

Onzichtbare hoesjes?

En ook wij hadden natuurlijk een 1 april grap. De customizers bij GoCustomized konden per 1 april een onzichtbaar hoesje ontwerpen. Zeer handig en vernieuwd met name omdat je met een onzichtbaar hoesje over een anti-diefstal telefoon beschikt. Gelukkig was het al snel duidelijk dat het om een 1 april grap ging en hoefde wij niemand teleur te stellen. Een onzichtbaar hoesje mag dan niet beschikbaar zijn, de telefoonhoesjes die wel beschikbaar zijn kun je echter wel bekijken.

1 april grap 1 april grap GoCustomized

Geef een reactie