MOEDERDAG SALE: Gratis wenskaart bij alle bestellingen + Gratis Deluxe Box bij je bestelling boven €20

Blog

WhatsApp stories

De nieuwe WhatsApp status

We verheugen ons al een paar weken op de nieuwe whatsapp status. De oude whatsapp status, waar we konden schrijven wat we voelen, denken of maken. Maar nu kunnen we een foto of een video in onze status uplouden. Zo kun je nog steeds laten weten wat je doet, denkt of maakt maar nu op een meer persoonlijke manier. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder..

whatsapp-promo

De geschiedenis

Het is nog maar 8 jaar geleden toen de programeurs hun wereld beroemde app begonnen met maken. Deze app staat nu bekend als Whatsapp. In Februari 2009 is het orginele idee naar boven gekomen en het idee sloeg meteen aan. Whatsapp is wereld beroemd geworden. Maar 8 jaar geleden zag whatsapp er heel anders uit dan nu. Hieronder zie je een foto hoe whatsapp er 8 jaar geleden uitzag.

183680913164373

En verbetering!

Op 19 Februari 2014 heeft Facebook whatsapp gekocht voor 19 billion dollar. Het is ook belangrijk om te melden dat facebook ook Instagram heeft gekocht. Facebook heeft ook geprobeerd snapchat te kopen maar dit was niet mogelijk. Toen dit was mislukt was dit de beginnende oorlog over story’s op verschillende apps. Zoals jullie misschien wel weten heeft Instagram en binnenkort facebook ook story’s. Eerst had alleen snapchat deze story’s. Een oorlog over story’s. Mm.. Maar dit was alleen het begin.

my-story

Hierboven kun je de mystory's op instagram zien

how-facebook-stories-works

hierboven kun je de mystory's op facebook zien

whatsapp_big_new

hierboven kun je de mystory's van whatsapp zien!

Hier boven kun je zien dat dit niet een orgineel idee was van Zuckerberg. Maar alleen een kopie van een kopie.. Dus als je ECHT iets nieuws wat niemand heeft op je telefoon wil hebben. Dan raad ik je een hoesje aan van GoCustomized. Zo weet je in iedergeval zeker dat niemand jouw idee kan stelen. Laat hieronder weten wat jij vind van de mystory’s op whatsapp.

 

 

Geef een reactie