Blog

Winter telefoonhoesjes: Leuke bescherming tegen de kou

De koude dagen komen er weer aan en mensen kleden zich dik aan. Laag, over laag, over laag. Natuurlijk moet je niet vergeten om je telefoon ook te beschermen tegen de kou! Stel je voor dat je uitglijdt en je telefoon op het harde ijs valt! Vandaag laten we je de leukste winter telefoonhoesjes zien, zodat jij je telefoon in stijl kunt beschermen.

 

Winter telefoonhoesjes

 

De leukste winter telefoonhoesjes

1. Hoesje met foto of herinnering

image-2016-11-22 (1)

Heb jij een iPad die je maar saai vindt? Dan is het misschien een leuk idee om een persoonlijk iPad hoesje te maken met je fijnste herinnering. Kies bijvoorbeeld een foto van je laatste skivakantie, zodat jij weg kunt zwijmelen bij die knappe snowboardleraar. Of kies een van je mooiste winterkiekjes, zodat jij in de winter stemming komt.

 

2. Kersthoesje met quote of design

Winter telefoonhoesje

Houd je ook zo van kerst? Ik vind het de leukste tijd van het jaar! Gezellig met je familie eten bereiden en samen opeten. Oneindig veel kerstkransje op smikkelen of stiekem al wat oliebollen, die je al op de markt kunt halen! Als je ook zo van kerstmis houdt, dan kun je een winter telefoonhoesje ontwerpen met je favoriete kerstdesign of kerstquote. In onze customizer kun je bovenstaande (en veel andere) kerstontwerpen vinden! Zo kun je alvast in de stemming komen!

 

3. Hoesje met natuur

 image-2016-11-22

Houd je ook zo van de koude wind op je gezicht? Ga je het liefste met het koude weer naar buiten? Dan is een hoesje met een mooie natuur foto misschien wat voor jou! Kies een foto van een plek die voor jouw speciaal is. Zo wordt je warm, iedere keer als je ernaar kijkt!

 

Heb jij een leuke quote of afbeelding op je hoesje die je graag aan ons wilt laten zien? Laar het dan weten in een reactie en inspireer anderen! (Alle hoesjes die je op deze pagina ziet, kun je ontwerpen bij GoCustomized!)

Geef een reactie