Blog

YouTube Community

Tot nu toe kon je op YouTube jouw favoriete vloggers volgen en hun filmpjes bekijken. Maar vanaf nu kun je veel meer doen dan dat. Met de nieuwe YouTube Community kun je jouw favoriete vlogger ook feedback geven over het filmpje. Zodat de kijkers meer interactie kunnen hebben met hun favoriete YouTubers.

 

YouTube Community Afbeelding van Steemit.com

 

 YouTube Community: Wat is er nieuw? 

YouTube vind het niet meer nodig dat je alleen interactie met je volgers kunt hebben op Instagram, Facebook of Twitter. Je wilt natuurlijk ook graag het laatste nieuws met jouw volgers om YouTube kunnen delen en daarom heeft het bedrijf YouTube Community opgericht.

YouTube community Afbeelding van Youtube.com

Maar wat is het nou precies? Het is een tab in het kanaal van een YouTuber, waar we onze meningen onze het YouTube kanaal kunnen delen. Je moet echter wel dit kanaal volgen.

De nieuwe YouTube Community is niet voor iedereen beschikbaar, omdat het nog een beta versie is. Als je een kijkje wilt nemen, dan kun je altijd naar een van de volgende accounts gaan: John & Hank Green, Rosianna Halse Rojas, The Game Theorists, Karmin, The Key of Awesome, AsapSCIENCE, The Kloons, Lilly Singh, Peter Hollens, Sam Tsui,Threadbanger y VSauce3.

Als je op een van deze kanalen klikt dan zie je boven in een tab verschijnen genaamd 'Community'. Als je naar deze tab toe gaat dan zie je alle videos, inclusief opmerkingen, likes en no likes.

De videos verschijnen ook in de publicatie sectie, wat lijkt op een soort van Facebook Wall. Je kunt ook notificaties aanzetten, zodat je meteen weet als jouw favoriete YouTuber iets nieuws online zet.

Comunidad YouTube Afbeelding van Youtube.com

Tot nu toe is deze functie alleen beschikbaar voor de bekendste YouTubers, maar in een paar maanden zal het waarschijnlijk voor iedereen beschikbaar zijn.

 

YouTube Community Afbeelding van Youtube.com

Wat vind jij van deze nieuwe functie? Lijkt jou het handig om 'in touch' te blijven met jouw favoriete vloggers en YouTubers? Laat ons jouw mening weten in een reactie!

 

Geef een reactie