Medewerker Marketing / Communicatie stage (MBO)

Over de stage

Een online marketing stage gericht op communicatie en PR. Heb jij interesse in online marketing en communicatie? Heb jij zin om veel te leren bij een jonge e-commerce start-up in het centrum van Amsterdam? Dan is deze (meewerk)stage echt iets voor jou. Je gaat leren en helpen ondernemen in de groeiende markt voor gepersonaliseerde producten, zelf marktonderzoek uitvoeren en ondersteunt ons communicatie en PR beleid met als doel onze online shops te laten groeien!

 

 

Waar?

Bij GoCustomized BV: een jonge e-commerce specialist met verschillende innovatieve webshops. Vanuit ons kantoor in hartje Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. We zijn specialist op het gebied van personaliseren van gadgets door middel van bijv. iPhone cases en iPad covers met foto’s en logo’s.  Na een vliegende start in Nederland in 2012 zijn we hard op weg om een top-3 speler in Europa te worden met activiteiten in 7 verschillende Europese landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Engeland en Zweden. 

 

Werkzaamheden

- Social media marketing: het onderhouden van verschillende social media kanalen en het opstarten van originele acties op dit gebied.

- PR: Uitsturen van persberichten, media-contacten (online en offline)  maken en onderhouden, opstarten en opvolgen van samenwerkingen zoals reviews en winacties.

- Direct marketing:  in de vorm van oa. nieuwsbrieven opmaken en versturen.

- SEO taken: versterken van onze positie in Google en andere zoekmachines door oa. content te schrijven en te plaatsen via verschillende kanalen waaronder onze eigen blog.

- Ondersteunen bij productontwikkeling: oa. productafbeeldingen (laten) maken, schrijven / redigeren van teksten en producten op de site klaarzetten en configureren.

- Het beantwoorden van klantvragen via email.

 

 

Eisen

- MBO denk- en werkniveau (en ingeschreven aan een MBO opleiding niveau 4).

- Interesse in e-commerce, online marketing en communicatie.

- Je bent handig met computer en kunt werken met Word, Excel, PowerPoint. Kennis van en ervaring met Photoshop is mooi meegenomen.

- Je bent creatief, ondernemend en kan zorgvuldig werken.

- Je staat open om te leren en je bent pro-actief.

- Je hebt beheerst de Nederlandse taal goed; in woord en geschrift.

 

 

Wat bieden wij

Een stageplek in het centrum van Amsterdam in een inspirerende omgeving bij een erkend Leerbedrijf. De kans om veel te leren en zelf te ondernemen bij een jonge start-up in e-commerce. Stagevergoeding in overleg.

 

Periode

In overleg maar in principe minimaal voor 4 maanden voor 4 dagen per week. Wij zoeken het hele jaar door voor diverse stage-plaatsen stagiairs.

 

Interesse?

Stuur je cv en korte motivatie naar Michiel van de Plassche / Dingeman Vink (jobs@gocustomized.com). Mail ook gerust voor vragen!