WELKOM!

Wij zijn GoCustomized, een e-commerce startup met ons hart en passie voor gepersonaliseerde producten.

ONS VERHAAL
Door jou ontworpen, door ons gemaakt! Vanuit ons kantoor en productieruimte in Amsterdam gaan we graag voor jou aan de slag!

- Team GoCustomized

GoCustomized is een jonge start-up in e-commerce. Vanuit ons kantoor in Amsterdam richten we ons op de markt voor unieke en originele gepersonaliseerde producten. In een wereld waarin smartphones en tablets steeds meer op elkaar gaan lijken geloven wij erin dat het uniek maken van jouw favoriete gadget simpel en snel kan én niet duur hoeft te zijn.

Dat dachten wij nou ook toen we in 2012 begonnen aan onze missie om smartphones en tablets van een origineler uiterlijk te voorzien. We startten in mei 2012 nog bescheiden met slechts één - door onszelf ontwikkeld en dus uniek – product: een iPhone 4S backcover. Deze vervangende achterkant van glas die je helemaal zelf kan ontwerpen was al snel een groot succes. Dat smaakte naar meer!

Nu, bijna 6 jaar later, hebben we meer dan 80 verschillende hoesjes, cases en covers voor ruim 30 soorten smartphones en tablets. Al onze producten hebben 1 ding gemeen: Je kunt ze voorzien van een eigen ontwerp. Of dit nu een mooie foto is, een leuke tekst of quote of een ontwerp van onze designers; je bent er zeker van dat niemand anders dit unieke hoesje heeft!

Lees meer

ONS BEDRIJF

Door onze ervaring met alle verschillende soorten hoesjes van allerlei soorten materialen en kennis van printtechnieken kunnen we op nagenoeg ieder type hoesje een mooie en strakke bedrukking maken. Of het nu UV-print of Sublimatieprint is; wij kunnen alle kanten op. Voor onze klant telt gelukkig maar één ding: een zo mooi mogelijk eindresultaat. Hier zorgen onze operators voor; alle hoesjes worden per stuk met persoonlijke aandacht en handmatig geproduceerd. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid; meer dan 8000 klanten beoordelen ons inmiddels al met gemiddeld een 8,5. Daar zijn we trots op!

SAY HI TO OUR NEW LOGO

2020, 2021, 2022: WAT IS ER VEEL GEBEURD. De wereld is de afgelopen jaren enorm veranderd. Voor ons was dit hét moment om na te denken over de toekomst van ons merk, bedrijf en waarden. Conclusie: het was de hoogste tijd om GoCustomized opnieuw uit te vinden. We starten met ons nieuwe logo; we hopen dat je het mooi vindt!

Naast hoesjes zijn we ook hard bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Van bluetooth speakers en power banks, tot kleding en home decoratie. We streven om uit te breiden naar de go-to winkel voor een gepersonaliseerde lifestyle.