KIES EEN T-SHIRTMODEL
OM TE BEGINNEN

T-SHIRTSTIJLEN VOOR VROUWEN, MANNEN EN KINDEREN

RONDE HALS CLASSIC

Een klassieke pasvorm voor een klassieke look. Perfect voor elke gelegenheid.

RONDE HALS PREMIUM

Voor een moderne, slanke uitstraling is de premium de juiste keuze.

LANGE MOUWEN CLASSIC

De klassieke ronde hals met lange mouwen. Deze stijl komt terug.

MAAK JE T-SHIRT

HOE TE BESTELLEN

KIES JE
PERFECTE T-SHIRT

UPLOAD JE
MOOISTE ONTWERP

PRINT JE ONTWERP EN
DRAAG HET MET TROTS

Je eigen T-shirt bedrukken of het ontwikkelen van je eigen stijl met je eigen T-shirt ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Als je Instagram gebruikt, kun je je eigen foto's inzetten voor een gepersonaliseerde T-shirt ontwerpen. In slechts drie eenvoudige stappen kun jij de eigenaar zijn van een uniek ontworpen T-shirt.

PROBEER HET NU

Mode is persoonlijk. Maak het uniek.

Mode is persoonlijk en weerspiegelt onze persoonlijkheid. Wij geloven dat het dragen van kleding die door anderen is ontworpen ervoor zorgt dat je je ware zelf verbergt. Wees jezelf en laat jezelf zien door je eigen T-shirt ontwerpen te maken. Het is nog nooit zo eenvoudig of betaalbaar geweest.

LAAT JEZELF ZIEN

Mode is persoonlijk. Maak het uniek.

Mode is persoonlijk en weerspiegelt onze persoonlijkheid. Wij geloven dat het dragen van kleding die door anderen is ontworpen ervoor zorgt dat je je ware zelf verbergt. Wees jezelf en laat jezelf zien door je eigen T-shirt ontwerpen te maken. Het is nog nooit zo eenvoudig of betaalbaar geweest.

LAAT JEZELF ZIEN

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Marieke

Ik heb een T-shirt besteld met de bedrukking er op van mijn twee honden, het is gewoon perfect en ik zal er zeker nog meer bestellen.

Ilona

Snelle levering, mijn zusje is helemaal gek op haar nieuwe T-shirt en haar vriendinnetjes zijn super jaloers!

Tim

Prima service, super snelle levering en mooie kwaliteit. Voortaan maak ik alleen nog maar eigen shirts met eigen bedrukking. BAM!!!

OVER HET T-SHIRT ONTWERPEN

Je eigen T-shirt ontwerpen te maken

Ben je op zoek naar een uniek T-shirt? Of een T-shirt dat onmiskenbaar jouw creatie is? Dan ben je hier aan het juiste adres Wij van GoCustomized geloven dat mensen zoals jij in staat zijn om je eigen T-shirt ontwerpen te maken die precies dat zijn wat je wilt. Wij geloven dat wat je draagt reflecteert wie je bent, en dat jij de volledige controle moet hebben over hoe je eruit wilt zien. Nooit meer compromissen, nooit meer hoeven kiezen tussen T-shirt ontwerpen die je maar half leuk vindt. Jij droomt het ontwerp en van die droom maken wij een prachtig T-shirt.

Als je een T-shirt van het rek koopt, betekent dit dat je op een dag iemand tegenkomt die hetzelfde T-shirt draagt. Dit is altijd een beetje ongemakkelijk en gelukkig behoren die momenten tot het verleden. Dankzij ons gebruiksvriendelijke ontwerpproces en onze geperfectioneerde technieken van t-shirt bedrukken, kunnen we je een echt uniek T-shirt geven - snel, gemakkelijk en betaalbaar.

T-shirt bedrukken gemakkelijk gemaakt

Het bestellen van een T-shirt ontwerpen op maat gemaakt is eenvoudig, in drie simpele stappen. Kies allereerst het perfect passende shirt uit onze collectie. Upload vervolgens een afbeelding naar keuze. Het kan een eenvoudige foto zijn van je schattige huisdier, of een complex bedrijfslogo waarvoor je twee weken hebt gezwoegd op het ontwerp. Klik ten slotte op de bestelknop en wij doen de rest. Natuurlijk zullen wij het T-shirt bedrukken en verzenden. Vanaf dit punt kun je relaxed achterover leunen en vol spanning op je zelf ontworpen T-shirt wachten.

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten is onze aandacht voor detail. Dit komt naar voren in onze klantenservice, onze printtechnieken en onze selectie van hoogwaardige producten. We kiezen alleen T-shirts van hoge kwaliteit, zodat het t-shirt ontwerpen dat je bestelt niet in je kast blijft liggen. Het wordt je nieuwe favoriete T-shirt!

Drie soorten om uit te kiezen

Op dit moment bieden we drie soorten shirts aan voor het t-shirt ontwerpen en bedrukken. Deze T-shirts zijn beschikbaar voor dames, heren en kinderen, in verschillende kleuren en maten.

  • Het Classic T-shirt met Ronde Hals Dit T-shirt is verkrijgbaar in een gekamde en ringgesponnen stoffenmix die zacht is en geschikt voor elke situatie. Ons klassieke shirt is daarnaast verkrijgbaar in een breed assortiment aan kleuren.
  • Het Premium T-shirt met Ronde Hals Dit premium organische katoen voelt zo zacht dat je dit T-shirt nooit meer uit wilt doen, wat natuurlijk geen probleem is omdat het er zo goed uitziet.
  • Het Classic T-shirt met Lange Mouwen Net als het classic T-shirt biedt dit shirt met lange mouwen veel flexibiliteit, zodat je mouwen altijd goed zitten.

We zijn van plan onze kledingcollectie uit te breiden om je nog meer opties te bieden om je garderobe te personaliseren. Meer dan alleen t-shirts bedrukken. Check dus regelmatig onze collectie of meld je aan voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Maak een T-shirt ontwerp voor jezelf of als cadeau voor anderen

De redenen voor zelf een T-shirt ontwerpen zijn oneindig en hebben alleen je verbeelding nodig. Geef je kind een cool shirt met zijn favoriete stripfiguur, druk een foto van je gekke huisdier af voor je partner of draag je vakantiefoto's. Als je echt serieus aan de slag wilt, kun je T-shirts afdrukken met complexe designs die subtiel verwijzen naar aspecten van je leven. Wanneer je een T-shirt ontwerpen te maken bij ons, heb je de volledige controle om te maken wat jou het meeste aanspreekt.