hoesje ontwerpen

Artikelen 1-24 van 86 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

hoesje ontwerpen

Bij GoCustomized kun jij je eigen hoesje ontwerpen. Of je nou een familiefoto, bijzondere tekst of een leuke logo op je hoesje wilt; het kan allemaal! Kies links welke smartphone of iPad je hebt en kijk wat voor hoesjes we daarvoor aanbieden. Als je jouw hoesje gevonden hebt, kun je makkelijk en snel gaan ontwerpen in ons ontwerpprogramma. Ga dus snel jouw perfecte hoesje ontwerpen!

Artikelen 1-24 van 86 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Wat biedt GoCustomized
Als je besteld bij GoCustomized ben je verzekerd van een kwalitatief hoesje en een goede service. Voor onze hoesjes zijn we altijd opzoek naar het beste materiaal. Hiervoor kijken we naar hoe schokbestendig, stevig en beschermend het is. Daarnaast zorgen we ervoor dat de telefoonhoesjes afgestemd zijn op jouw telefoon, waardoor hij helemaal gebruiksklaar is. Qua service zorgen we voor een snel productie en leveringsproces, waardoor jouw telefoon in de meeste gevallen de volgende werkdag nog thuis ligt. Daarnaast staan we altijd open voor commentaar en tips, hiervoor kunt u terecht bij onze klantenservice, waar we uw mail binnen één werkdag behandelen.
Wat voor soort hoesjes zijn er?
Bij GoCustomized is er voor iedereen wel een hoesje te vinden. Naast ons ruime assortiment qua telefoons, bieden we ook veel verschillende hoesjes aan. Zo is er voor elke telefoon ieder geval een hardcase beschikbaar. De hardcases worden gemaakt van hard plastic dat stevig om je telefoon zit. Doordat de cases speciaal zijn gemaakt voor jouw telefoon zijn ze makkelijk in en uit de case te drukken. Bij alle hardcases kun je minstens de achterkant bedrukken, de zijkanten blijven dan in de kleur van de gekozen case. Bij een deel van de telefoons bieden we ook hardcases die rondom bedrukt kunnen worden.
Ook bieden we voor veel type toestellen softcases aan. De softcases zijn gemaakt van flexibel en schokbestendig materiaal. Door de zachte zijkanten is uit deze case je telefoon makkelijk in en uit te klikken, maar zit hij wel stevig vast. Bij de softcases kun je ook de gehele achterkant bedrukken. Daarnaast heb je bij de kleur basiscase altijd de keuze uit een zwarte of een witte case.
Als laatste bieden wij walletcases aan. Dit is een telefoonhoesje en portemonnee is één. Doordat er vakjes voor pasjes en geld aan de binnenkant van het hoesje zitten, hoef je je portemonnee voortaan niet meer los mee te nemen. Bovendien zit aan dit hoesje een voorkant, die naast alleen de zijkanten en achterkant van je telefoon, dus ook het scherm beschermt. De voorkant van deze cases kun je zelf ontwerpen.
Jouw ontwerp erop
Het unieke aan GoCustomized, is dat je bij ons op alle hoesjes je eigen ontwerp kunt plaatsen. Wil jij dus elke dag tegen het gezicht van je vriend(in), je favoriete vakantiefoto of je levensmotto aankijken dan kan dat bij ons! In de ontwerpmodule kun je jouw foto’s uploaden vanaf verschillende locaties, zoals Facebook en je computer. In het programma werk je je ontwerp dan verder uit; schuif, draai, vergroot en verklein de afbeelding, zodat hij perfect op het hoesje past. Als laatste kun je ook nog tekst in alle mogelijke kleuren toevoegen, zodat hij extra persoonlijk is. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Bestel hem dan snel, zodat wij hem zo snel mogelijk gratis bij jouw thuis kunnen leveren!