Sony Xperia M4 Aqua - Hardcase hoesje ontwerpen - Zwart


Jouw eigen Sony Xperia M4 Aqua hoesje maken.


Hoogwaardige print op de achterkant van het telefoonhoesje.

 

Bedruk het hoesje met jouw mooiste foto.

Op werkdagen voor 16 uur besteld, morgen in huis | € 14,95 (Standaard Levering)


Sony Xperia M4 Aqua telefoonhoesje maken
Sony Xperia M4 Aqua hoesje met foto

Ontwikkel jouw eigen Sony Xperia M4 Aqua hoesje!

Voor de nieuwe Xperia M4 Aqua heeft GoCustomized een bijzonder hoesje speciaal gemaakt om op te printen. Door middel van de zogenaamde sublimatie techniek kan er regelrecht op het hoesje worden geprint en zal de afdruk extra zorgvuldig worden weergegeven. Via de ontwerpmodule van GoCustomized kan je een afbeelding of foto kiezen -of rechtstreeks uploaden vanaf Facebook of Instragram- en deze op jouw M4 Aqua hoesje laten afdrukken! De M4 heeft een krasbestendig scherm, is volledig water- en stofdicht en het aluminium hoesje kan wel tegen een stootje. Dit betekent helaas niet dat de rest van de M4 beveiligd is tegen krassen, een flinke val of soortgelijk letsel. Een custom-made hoesje van GoCustomized kan dit recht trekken. Door te kiezen voor jouw eigen print heb je niet alleen een bijpassend pantser, maar ook een origineel hoesje voor jouw Xperia M4.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 502x1100
Type Device Xperia M4 Aqua
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee

 

Stel jouw eigen ontwerp samen.

Ondanks dat de Xperia M4 Aqua in vergelijking met concurrenten minder mogelijkheden heeft, is het van alle gemakken voorzien. Met Android 5.0 Lollipop, 16 GB opslaggeheugen en een processor met 8 rekenkernen kom je een heel eind! Al met al is de M4 meer dan krachtig genoeg om alle apps vloeiend te laten functioneren. Zoals vermeld is de M4 volledig waterdicht, maar wat als je hem onder de douche of in het zwembad laat vallen? Onze hoesjes zijn vervaardigd om dit soort klappen op te vangen. Ga direct aan de slag met jouw eigen, unieke ontwerp!

 

Xperia M4 Aqua hoesje maken wit

 

Xperia M4 Aqua hoesje ontwerpen wit

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra je een design hebt gekozen, wijst de rest zich vanzelf. De ontwerpmodule is net zo vanzelfsprekend; voor de M4 Aqua heb je keuze uit een zwart blackprint hoesje. Vervolgens kan je een foto of afbeelding selecteren, of kiezen uit onze designer collectie. Aansluitend kan je de afbeelding bewerken door deze te verplaatsen, in- en uit te zoomen of bij te snijden. Tot slot kan je ook tekst toevoegen om het nog persoonlijker te maken! Gegarandeerd dat iedereen zijn ogen uitkijkt. Als je vandaag nog bestelt kan je jouw hoesje morgen al in huis hebben, en voor Nederland en België rekenen we geen verzendkosten.

 

Extra informatie
Afbeelding afmetingen 502x1100
Type Device Xperia M4 Aqua
Type bedrukking Hoge resolutie, UV Print, Achterkant bedrukt
Materiaal Gepolijst kunststof
Afwerking Glanzend, Krasvast, Slijtvast
Beschikbare kleuren Zwart
Extra informatie: Nee
Direct 5% korting op je eerste bestelling!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!